2777
2789
عنوان

یه جا کار پیدا کردم شوهرم نمیزاره برم

| مشاهده متن کامل بحث + 1346 بازدید | 69 پست
اره مرده.میگه فضا خوب نیست بری .ولی شرایطش خوبه.حداقل یه سابقه میشه واسه بعدا

ببین جای دیگه دکتر خانوم منشی نمیخواد ،

همه چیز که پول نیست عزیزم 

حالا به جا هیفده تومن یه جا دیگه بده دوازده تومن ، پنج میلیون همچین پول زیادی نیست که به خاطرش شوهرت حس بد بگیره ،

اون به تو اعتماد داره ولی به جامعه اعتماد نداره و از اون دکتر میترسه ،

کلی کارای دیگه هم هست فروشند، بازاریابی ،لاین های مختلف  ارایشگری و ،،، 

تازه میتونی با حدود ده میلیون سرمایه شروع کنی تولید کننده ی یه محصولی خوراکی چیزی بشی و انلاین و حضوری به فروشگاه ها و سوپرمارکتا و کافه ها بفروشی 

بعد که کارت گرفت یه جا رو اجاره کن و نیرو استخدام کن کلی برات کار کنن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ادم بدی بنظر نمیومد.یعنی چی فکرای خوبی نداره؟ترسیدم

به دوست من یه وکیل گفته بیا منشی من باش پارسال ۱۵ تومن حقوقش بود دوستم خوشحال رفته بود حالا فکر کن سن دوستم ۴۲ سال بود یه پسر ۱۵ ساله هم داره متاهل هم هست بعد یه هفته وسیله درخواست های ناجور ازش داشته بعد دوستم اعتراض کرده بود گفته پس فکر کردی ۱۵ تومن رو برای چی می خوام بدم در اصل حقوق توی تومن هست بقیه اش برای این کار هست

دکتره مرده؟اگه مرد حق داره شوهرت ،همون طور که ما خانوما دوس نداریم دور و بر شوهرمون خانوم زیاد باشه ...

دنياي كار اين حرفارو برنميداره.

همه ما هم كارفرماي خانم داريم هم اقا.

اونايي ك نميخوان دور ور شوهرشون زني باشه

حتما ميدونن كش تومون شوهرشون شله.

💕

شوخی کرده باهات.. 17تومن الان به منشی حقوق نمیدن.. دو تومن ابنطوراست حقوق منشی

دو تومن چیه 

به چند سال قبل داری حساب میکنی 

اگه تمام وقت باشه دوازده میدن نیمه وقت باشه شیش میدن ، تازه حداقلش ،

من سه سال پیش منشی بودم نیمه وقت دو تومن میداد ، تمام وقت چهار تومن ولی مال سه سال پیش بود خب سال ۱۴۰۰

اون دکتره فقط منشی نمیخوادا در جریان باش الکی با شوهرت بحث نکن

آفرین خوب گفتی مردا خوب هم دیگه رو می‌شناسن حالا بعضیا فاز روشن فکری دارن رو نمی دونم من خودم جاهای زیادی برای کار مراجعه کردم و تقریبا اوضاع دستم اومده 

دنياي كار اين حرفارو برنميداره.همه ما هم كارفرماي خانم داريم هم اقا.اونايي ك نميخوان دور ور شوهرشون ...

چه ربطی داره 😕😕

من به شخصه خیلی به شوهرم اعتماد دارم ولی عقایدم نمیذاره تا وقتی که کارکن مرد هست چرا باید شوهرم کارکن مرد بگیره؟

یا خودم وقتی میتونم یه خدمتکار خانوم بگیرم چرا باید خدمتکار اقا بگیرم؟

یکی بیاد جلو شوهرت لخت شه یا هی عشوه بیاد به شوهرت تو خوشت میاد ؟ 

یا یه مرد بخواد به زنت تجاوز کنه تو خوشت میاد ؟ 

من به شوهرم اعتماد دارم دوس ندارم بعضی از زنهای خراب جلو شوهرم عشوه بیان ،

مهم نگاه شوهر من نیست ـ

مهم قلبه دخترای مریضه ،

در ضمن کارفرمایی که مرد باشه و ده تا کارکن اعم از اقا و خانوم داشته باشه اوکیه ولی اینکه اون مرد فقط یه کارکن داشته باشه و من و اون با هم تو یه ساختمون تنها باشیم خب من نمیپسندم ، تو دوس داری برو منشیه یه دکتر شو یه بارم اگه مطبش خالی بود با هم تنها باشید ، حتی اگه اون ادم هیچ کاری هم با من نکنه هیچ بلایی هم سر من نیاره عقل من چی میگه؟

تازه اصلا هم مذهبی نیستم و به حجاب اعتقادی ندارم ولی به حیا اعتقاد دارم