2777
2789
عنوان

همسایه هیز و بی شخصیت😡

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 65 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون شما دوست داری تو حیاط بخوابی بقیه حق ندارن از پشت بومشون استفاده کنن؟ کولر مگه نداری که میری تو ...

چی میگی اصن میخونی چی میگم

پوشت بوم اونا ک ب ما دید نداره 

میاد رو دیوار مااااا میشینه جلوی در ورودی

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
ی بار ک کفترش نشست بگیر ببر تو بیابون ول کن بگو از این ب بعد بیای بالا همین آش و همین کاسه اس

اره فقط منتظر بیاد اینجا کفترش پرتش میکنم تو خیابون

یکبار گرفتم گفتم گناه داره دادم بهش اما ایندفعه دارم براش

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
شوهرت چقدر بیخیاله شوهر من بود ی بار میگفت گوش نمیکرد دفعه دوم کل کبوتراشو سلاخی میکرد😂

اره کلا میگ مشکلاتتو خودت حل کن اسکل

برادرشوهوم بود ب فلک میبستش

چی میگی اصن میخونی چی میگمپوشت بوم اونا ک ب ما دید نداره میاد رو دیوار مااااا میشینه جلوی در ورودی

چرا با همه دعوا داری؟ مگه میشه کسی بیاد رو دیوار شما؟ حتما دیوار مشترکه دیگه ، پس همونقدر که شما حق داری اونم داره ، پی جای دعوای بیخود راه انداختن در و پنجره رو باز نزار

چرا با همه دعوا داری؟ مگه میشه کسی بیاد رو دیوار شما؟ حتما دیوار مشترکه دیگه ، پس همونقدر که شما حق ...

عه پس ماهم بریم رو دیوار بشیکیم صبح تا غروب

مشخصه خودت یا شوهرت کفتر بازین🤣

اره کلا میگ مشکلاتتو خودت حل کن اسکلبرادرشوهوم بود ب فلک میبستش

ی بار احساس خطر کنه دیگه اینطرفا نمیاد اینجور آدما رو کبوتراشون حساسن

چاره ای نداری باید رو پای خودت وایسی دیگه ب شوهرت امیدی نیس

گذشته رو فراموش کن ولی درسی رو ک بهت داده رو هرگز💔