2777
2789
عنوان

همسایه هیز و بی شخصیت😡

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 65 پست
پرده در خانه شما نقشی ندارد؟

داریم قسمت بالای در پرده نمیخوره شیشه ایه مشخصه

دوما الان پرده بزنیم تابستون و بهار چی ک گرمه

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

و بی احترامی کنتش

بیخود کنه زنگ میزنه پلیس من اینجور مپاقع خیلی سلیطه میشم

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
بیخود کنه زنگ میزنه پلیس من اینجور مپاقع خیلی سلیطه میشم

زنگ بزنم چی بگم خب؟

اول برم دم خونشون با مادرش حرف بزنم؟ چی بگم!

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
شیشه بریز رو دیوار یا سیم خاردار بکش🤣

پشت بوم چیکارکنم بدبختی یکی دوتا نیست

والا خب تابستون ما تو حیاط میخابیم اینا دائم رو دیوارن باید زنگ بزنم همون پلیس

اخه دیگ خیلی حرصم دراورده بود مرتیکهبا پسرشم دعوا کردم گفتم دفعه اخرت باشه بدون اجازه میای رو دیوار ...

به شیشه ها شیشه مات کن بزن اسپری مات کن هست برای مات کردن شیشه ها بعد به پسره بگو کیش و مات😂

✒️

زنگ بزنم چی بگم خب؟اول برم دم خونشون با مادرش حرف بزنم؟ چی بگم!

بگو والا حریم خصوصی نداریم دائم کبوترارو بونه مردن صب تا شب رو پشت بومن و اونجام دبد داره به خونه ما

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
به شیشه ها شیشه مات کن بزن اسپری مات کن هست برای مات کردن شیشه ها بعد به پسره بگو کیش و مات😂

مسخره گرفتی لوس بی نمک

تابستون چیکار کنم ما خودمون تو کفن بپیچیونیم ک عتیقه اون میخاد کفتر بازی کنه مادرشورشوببرن

پشت بوم چیکارکنم بدبختی یکی دوتا نیستوالا خب تابستون ما تو حیاط میخابیم اینا دائم رو دیوارن باید زنگ ...

چون شما دوست داری تو حیاط بخوابی بقیه حق ندارن از پشت بومشون استفاده کنن؟ کولر مگه نداری که میری تو حیاط میخوابی؟

داریم قسمت بالای در پرده نمیخوره شیشه ایه مشخصهدوما الان پرده بزنیم تابستون و بهار چی ک گرمه

خب شیشه یه کاغذ کارشو راه میندازه

نام کاربری به دست خودم قرار داده نشده.