2777
2789
عنوان

بنظرتون با مانتو برم ضایعه اس❓❓😥

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 39 پست
ویل دورانت نه مسلمانه و نه ایرانی که تحریف تاریخ براش سودی داشته باشهبهتره اگه هم ادعایی داریم با تخ ...

لباسا باهم متفاوته حالا پوشش داشته اومدن بعنوان سودجویی اسمشو گذاشتن .

تحریف هم واسه نویسنده نیست ، واسه دولت و منتشر کننده است

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در ایران قبل از اسلام که دینشون زرتشت بود زنها پیرهن هایی بلند و با حجاب سر می‌پوشیدن که کاملا با چا ...

در زمان اشکانیان، نقشی سنگی در موزه لوور پاریس وجود داره که در آن زنی عمامه به سر داره، چادری گشاد پوشیده و با دست چپ قسمتی از چادر را در پایین سینه خود جمع کرده و با دست راست چادر مقابل صورت گرفته. همچنین مجسمه‌ای در موزه دمشق وجود داره که یک بانو نشسته و چادری او رو پوشانده

چادر زنان اشکانی به رنگ‌های شاد ارغوانی و سفید بوده و عموم زنان همراه با چادر از پیراهن‌های بلند که تا مچ پا را می پوشانده، استفاده می‌کردن

در زمان اشکانیان، نقشی سنگی در موزه لوور پاریس وجود داره که در آن زنی عمامه به سر داره، چادری گشاد پ ...

عزیزم؟!

برای چی و چه کسی توضیح میدی؟ 

حیف وقتت نباشه ،

کسی خودشو زده به خواب نمیشه بیدارش کرد 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🖤 
در زمان اشکانیان، نقشی سنگی در موزه لوور پاریس وجود داره که در آن زنی عمامه به سر داره، چادری گشاد پ ...

این مال ویکی پدیاعه: 

زنان  عادی در دورة اشکانی، قبایی تا زانو بر تن می‌کردند و با شنلی که بر سر افکنده می‌شد گیسوان خود را نیز به شیوه یونانیان آرایش می‌کردند و از میان سر فرق باز می‌کردند. به اعتقاد برخی از مورخان در ایران باستان فقط زنان وابسته به طبقه اشراف موظف به رعایت حجاب بودند و بقیه موظف به پوشاندن چهره خود نبودند

حالا اگه شنل و پیرهن بلند یا به قول شما عمامه و چادرم میپپشیدن، اونا چادر نیستن، چون اگه چادر الان و با اون موقع مقایسه کنیم می‌بینیم کاملا فرق دارن، پس درست نیست اسم لباساشونو چون پوشیده هستن چادر بزاریم 

مردم ایران باستان که زرتشت بودن خیلی به رعایت حجاب سر و وقار تاکید داشتن، مثل رومی ها نبودن که لباساشون باز باشه، حتی پله هایی که می‌ساختن هم اینقدر ارتفاعش کم بوده که وقتی زنها پاهاشونو بلند میکنن ساق پاشون دیده نشه با اینکه اون موقع خبری هم از اسلام نبوده 

و اگه مجسمه های تخت جمشید و نگاه کنیم تصاویری از زنان دوره ی اشکانی کشیده شده که رو سرشون شنل و تو تنشون پیراهنای بلند دارن 

چون سایت خرابه و نمیتونم عکس بزارم برو سرچ کن : پوشش زنان زرتشت قبل از اسلام در ایران

تو بخش image عکسشو میاره 

لاااایک نکنننن😤
عزیزم؟!برای چی و چه کسی توضیح میدی؟ حیف وقتت نباشه ،کسی خودشو زده به خواب نمیشه بیدارش کرد

والا اینو باید یکی به من بگه که اینهمه وقت و انرژی میزارم به چند تا متعصب که کارشون فقط اطلاعت بی چون و چرا و تحریف تاریخه توضیح میدم، اگه فقط یکم مطالعه داشتین و صرفا سعی نمی‌کردین دین و به همه جا تعمیم بدین مردم اینقدر ازتون بیزار نمیشدن 

بازم تقصیر خودمه دارم سعی میکنم مردم و آگاه کنم تا شاید یکیشون بفهمه حقیقت این نیست که اینهمه سال دارن به خوردتون میدن

لاااایک نکنننن😤
این مال ویکی پدیاعه: زنان عادی در دورة اشکانی، قبایی تا زانو بر تن می‌کردند و با شنلی که بر سر افکن ...

عزیزم ویکی پدیا رو هرکسی اجازه داره ویرایش کنه و اصلا منبع قابل اعتمادی نیست.

سخن من رو منابع موثق تاریخی تایید میکنن

فقط طبقات پایین و کنیزان پوشش کمتر داشتن وگرنه طبقات اشراف کاملا پوشیده بودن و چادر پوشش اصلی بوده

عزیزم؟!برای چی و چه کسی توضیح میدی؟ حیف وقتت نباشه ،کسی خودشو زده به خواب نمیشه بیدارش کرد

ممنون عزیزم ولی ادمهای اینجا رو نمیشناسیم تا از درونشون اگاه بشیم و خیلی ها اطلاعات غلط دارن ولی روح حقیقت پذیری دارن💕

این مال ویکی پدیاعه: زنان عادی در دورة اشکانی، قبایی تا زانو بر تن می‌کردند و با شنلی که بر سر افکن ...

اعتراف احمد کسروی؛ مورخ (اسلام ستیز) معاصر به حجاب سخت ایرانیان:

ایرانیان غیرت زنان را زیاد نگه میدارند؛ نه تنها همسرهای خود بلکه کنیزکان زر خرید و یا برگزیدگان را نیز میپایند و آنچنان نگاهشان میدارند که همیشه باید درون خانه باشند و از در بیرون نیایند.

هرگاه سفر کنند آنان را در چادرهای دربسته که از هر سوی آنان را فرا میگیرد قرار داده و بر روی گردون ها مینشاندند.

این مطالب تاریخی نشان میدهد که استفاده از روپوش توسط زنان در ایران یک عادت باستانی بوده و اتفاقا در عهد باستان؛ سختگیری نسبت به آن بیشتر از زمان فعلی بوده است. ضمنا چادر در پوشاک زنان ایران باستان برای پوشیدن زنان بوده است. 

[وجود چادر در ایران هیچ ارتباطی به اسلام ندارد؛ چرا که زن ایرانی همواره از چادر استفاده میکرده است. از طرف دیگر واژه شناسی چادر نشان میدهد که این کلمه کاملا اصیل و ایرانی است.]

منبع: ایرانیان و یونانیان؛ احمد کسروی؛ ص۶۱