2777
2789

خب اخلاق داری یا الکی گفته؟

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگو توهم شعور نداری  که  من دارم

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

بگو منکه اینجوری نیستم حتما تو ایراد داری 

ولی همینم که هستم از سرت زیاده 

هرکی به ادم طعنه میزنه انشالله سرطان زبون بگیره قلب و روح آدمو آسیب میزنن بعد انگار چیزی نشده به زندگیشون ادامه میدن 

‏در‌ من خری به گل نشسته.

شاید عصبی بودخ جدی نگیذ

همون عصبانیت هرچیری رومیگی دیگه

همون موقع عصبانیت بایدجلوی دهنت روبگیری و هرچیزی رونگی دیگه

آزادی،شخصیت زن را لو میده!                                     پول،شخصیت مرد!!