2777
2789
عنوان

به مادرشوهر بگم برا خاستگاری کاپ کیک بیاره❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 74 پست
اطرافیان من که آزمایش دادن بعد ازدواج کردنبچه هاشونم سالمه...

خب شانسشون خوب بوده

تو همین نی نی سایت چیزای خوبی نشنیدم

یا دکتر زنان ک میرفتم 

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه در ارتباط نیستم نمیدونم چجوری بگم بهشون رومم نمیشه

خب پس چیزی نگو 

البته خودت خالتو بهتر میشناسی

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بیچاره بچم 😔😂

ازدواج فامیلی داشتی؟ چ نسبتی دارید باهم؟هرچی نزدیکتر خطرناکتر مقلا خطرناک ترینش دختر پسرخالن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

حسرت میشه🥲💔

زندگی مشترک بالا و پایین هایی داره که سفارش یه مینی کیک تو خواستگاری هیچوقت برات حسرت نمیشه 🍒❤️

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

😐😐یه جوری میگین تو سال ۴۰۳ ک انگار فقط ایشونه با پسر خالش داره ازدواج میکنه

من سالهاست ازدواج فامیلی هیچ جا نه شنیدم نه دیدم 

تو این دوره زمونه ای که فامیلا همو بلاک میکنن و میخوان هیچ جا باهم روبرو نشن و هرکسی با دوست پسر یا دوست دختر خودش ازدواج میکنه من شخصا تعجب کردم از ازدواج فامیلی

ایشالله که خوشبخت باشن

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
ازدواج فامیلی داشتی؟ چ نسبتی دارید باهم؟هرچی نزدیکتر خطرناکتر مقلا خطرناک ترینش دختر پسرخالن

در اینده 

دخترخاله پسرخاله ایم 😔🤣

[army] گر بشکند من ، زاده شود منِ دیگری :) <infp>

در اینده دخترخاله پسرخاله ایم 😔🤣

😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من سالهاست ازدواج فامیلی هیچ جا نه شنیدم نه دیدم تو این دوره زمونه ای که فامیلا همو بلاک میکنن و میخ ...

ماعم قراره با دوس پسر خودمون ازدواج کنیم ولی دوس پسره پسرخالس خب 😔🤣

[army] گر بشکند من ، زاده شود منِ دیگری :) <infp>