2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته کیا پدر مادرشون اینجوری بودن خواهش میکنم بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 39 پست
ببخشید اسی دوست ندارم قضاوتت کنم ولی چون تاپیک زدی میگم چرا یا از اینور بوم میفتید یا اونور بوم برو ...

میگم آخرین بار که اونجا بودم غذا رو ازم قایم کرد عزیزم .

نظرتون محترمه شما نمیدونید مادرم با من چیکارا کرده فقط یکی دو موردش رو گفتم .

من مادرای این مدلی زیاد دیدم 

فقط شما نیستین 

این چیزایی هم ک میگی ب چشمم دیدم 

من واقعا میفههمم 

ولی فک کن یه جور آزمایشه

تاحالا با خدا معامله کردی؟

سر این کار بکن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خاهرتو بلاک کن اگه بازم حرفی زد،احتیاج نیست توضیحی بهش بدی ،اون از اول تحت محبت مادرت بوده اصلا نمیفهمه تو چی میگی، بعدم الان دنبال پرستار مفته که یاد تو کرده

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
من مادرای این مدلی زیاد دیدم فقط شما نیستین این چیزایی هم ک میگی ب چشمم دیدم من واقعا میفههمم ولی فک ...

پانزده روز مواظبش بودم عمل کرده بود خودمو بچم کرونا گرفتیم اونموقعی که پرستارش بودم آخرشم گفت اونم مراقبت بود همش سوپ میپختی

🫤نامادریت نیست احتمالا؟؟

باور کن وقتی بچه بودم همیشه حس میکردم مثل تو فیلما منو پیدا کردن . تموم بچگیم تو یه کمد چوبی تو زیرزمین قایم میشدم الآنم بوی چوب اون کمد بعد از بیست و پنج سال تو دماغمه بوی گردو غبار زیرزمین . قایم میشد ساعتها که دعوام نکنه جلو چشم نباشم . وقتیکه همه همسن و سالام مشغول بازی بودن و بچگی میکردن

میگم آخرین بار که اونجا بودم غذا رو ازم قایم کرد عزیزم .

متوجه شدم و درک میکنم چی میگی چون مادر منم غذاها و خوراکیهای خوبش رو برا پسرها نگه میزارره و با اینکه هیچ خیری براش ندارن پس میفهمم چی میگی ولی میگم شما نه به خاطر دل خودت و نه به خاطر حرفای خواهرت و نه به خاطر پدر و مادرت برو بهشون سر بزن بلکه میگم برای رضای خدا مثل مهمون برو نیم ساعت بشین و بیا خونتون و لازم نکرده که همسرت و فرزندت رو هم ببری اینجوری دیگه بهونه هم دستشون نمیدی

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

اسی احساس میکنم بیشتر از اینکه دنبال راه حل باشی دنبال همدردی هستی 

حقیقتا هیچ دلیلی کار مادرتو توجیه نمیکنه معلومه ک کارش بی رحمانه بوده 

ولی اگه دنبال راه حلی باید بت بگم با  قطع ارتباط کردنت نه از اون انتقام میگیری نه اون متوجه اشتباهش میشه نه حتی تو دلت خنک میشه 

یه سری کارا هیچ وقت از یاد آدم نمیرن مثل همین

ولی با خودته 

خداوپیغمبریش میگه اگه هم بدی کردن تو احترام بزار بعدا خدا بات حساب میکنه 

که خیلیم سخته گفتنش فقط به زبون آسونه 

راه دیگشم قطع ارتباطو محل ندادنه که مطمئن باش آروم نمیشی اتفاقا هر چی بیشتر بگذره بیشتر میری تو فکرش