اشتباه کردم گفتم ختم صلوات بگیرم کل زنهای فامیل اونا هم هستن ۷۰ نفرن اونوقت شوهرم میخواد برنج و گوشت بده اونا زناشون ۶ کیلو طلا بهشون آویزونه کسی بذنجو گوشت تا حالا نداده همه یا عدس پلومیدن یا اش میدن شوهر احمق منفقظ میخواد بده مردم بخورن اونوقت واسه منیه تیکه طلا نمیخره
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
به نظر من اینها هیچ کدوم درست نیست ،ی مشت فامیل مفت خور جمع کنی جلو گوشت بدی ،بخورن صلوات بفرستن خوب چه کاریه همین پول رو گوشت بخرید به نیازمندان بدن ،که ارزشش بیشتره ،بچه هایی که سالی یک بار کوشت بخورن
دآره میگه نداره اونایی که دارن هم نمیدن بعد این خانم بیاد گوشت و برنج بده!!، شوهرش میخواد گوشت و برن ...
حتما شوهره فکر پولشو کرده که میخاد برنج بده حتما اینجوری به دلش افتاده .خانمش نباید مانع بشه حالا بقیه که دارن خسیسن و نمیدن پس ایشون هم باید اینجوری باشه؟
حتما شوهره فکر پولشو کرده که میخاد برنج بده حتما اینجوری به دلش افتاده .خانمش نباید مانع بشه حالا بق ...
اون ۷۰ نفر فامیلشون که نیازمند و مستحق نیستن که، قطعا تو خونه هاشون مرغ گوشت میخورن حالا ی بار آش رشته بخورن من نمیفهمم مگه آش رشته با پیاز داغ و کشک غذای آسونه اونم برای ۷۰ نفر ؟همین ۱ تومن ۲ تومن در میاد