2777
2789
عنوان

قراره مادر خواستگارم بیاد چند مین دیگه پسر هم نمیاره 🤦🏼‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 68 پست

پسره چیکاره هست 

چن سالشه 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نرو پیششون چرا تن به این کار میدی مگه اومدن لباس بخرن برای پسرشون ؟ 

پسری که اختیار زن پسند کردنشم دست خودش نیست بدرد نمیخوره یعنی چی که اول از فیلت .ر مادرش باید رد بشی اگه پسند شد بعد پسرشو بیاره😐😐

شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

العان اگه اوندن چون داماد نیوردن لطفا شماهم خانوادت یه بهانه بیارین وتو نرو پیششون  خودتوکوچیک نکن خاستگاری بدون داماد چه نمونشه

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
نرو پیششون چرا تن به این کار میدی مگه اومدن لباس بخرن برای پسرشون ؟ پسری که اختیار زن پسند کردنشم دس ...

اره واقعا مثل این میمونه منم نرم خودمو نشون بدم 

ی خواستگار نرمال ندارم من

خدایا مرسی ♥️

به نظرم شما هم خونه نمون! یعنی میاد اگه مادرش شما و خانواده و خونه زندگیتون رو پسندید بعدا از پسرش رونمایی کنه؟ شما هم بابات رو بفرست خونشون بره پسرشو ببینه😁

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
وا برا چی اصل کاری رو نمیارن

چون پسره بچه ننه اس هر چی مادر بپسنده ایشون میگن چشم 

زندگی با همچین پسر و خانواده ای خیلی سخت خواهد بود

شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

هر شهری رسم خودش رو داره

اول مادر،خواهر،خاله میاد و عکس پسر میارن دفعه بعد پسر میاد

من اهل تبریزم

حتی برا دوست دختر برادرم که الان زنداداشم اینجوری بود

جالب اینکه یه عکس خوشگل از برادرم هم بردیم خانم ببینه🤣🤣که خانواده اش شک نکنن