2777
2789
چقدبعضیاتون خوبین ودلتون پاک ایشالاهرچی ازخدابخواین همون بشه

قربانت🙏❤️نترس خودتو بچتو وزندگیتو بسپار بخدا با اعتماد کامل ...خدا بهترینارو سرراهت میاره مطمئن باش ...صلوات رو یاد تره معجزه آساهس

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
حتماازفرداشروع میکنم ممنون عزیزم

امیدت بخدا باشه اگه نماز میخونی دو رکعت بخون هدیه کن به خود خدا بگو به نیت اینکه خدا محبت منو بندازه تو دل شوهرم همین نیت قنوت به فارسی بگو خدایا محبت من وبچه ام بیفته تو دل شوهرم دلگرم بشه همین طور دلی با خدا حرف بزن به خدا بگو یه دفتر بردار 100 برگ روزی 15 بار بنویس فلانی اسم شوهرت را بگو عاشق من است تونستی 40 بار بنویس 40 عدد مقدسی هست سرنوشت را تغییر میده قبل طلاق یه چهله ترک گناه هم بگیر یعنی تا آخر ماه مبارک رمصان سمت طلاق نرو اگه میتونی وجونت تو خطر. نیست البته یعنی اگر رفتار پرخطر نداره که خدا نکرده چیزیت نشه تو دفتر بنویس شوهرم عاشق شیفته من است بتونی 40 بار بنویسی عالیه. اون دفتر را یه جا نگه دار کسی نبینه به کسی هم نگو خودت وخدا همین سعی کن خوبی هاش را ببینی میگم اگه جونت در خطر نیست البته چون برخی مشکل سخت دارن که جون خانم شون تو خطره اون دیگه سریع باید اقدام کنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امیدت بخدا باشه اگه نماز میخونی دو رکعت بخون هدیه کن به خود خدا بگو به نیت اینکه خدا محبت منو بندازه ...

ایشالاکه به بهترینابرسی واقعابعضیاباپیاماشون دلموشکوندن اشکم بندنمیادبخاطرحرفاشون ولی پیامای شماحالموخوب کردازهمین امروزشروع میکنم .

قربانت🙏❤️نترس خودتو بچتو وزندگیتو بسپار بخدا با اعتماد کامل ...خدا بهترینارو سرراهت میاره مطمئن باش ...

چشم حتمابخداهمه چیزهایی که شماوبقیه گفتیدروموبه موانجام میدم..برای تک تکتون دعامیکنم که به تموم آرزوهاتون برسین

امیدت بخدا باشه اگه نماز میخونی دو رکعت بخون هدیه کن به خود خدا بگو به نیت اینکه خدا محبت منو بندازه ...

ممنونم خواهری گلم 🙏❤️نه من مشکل خانوادگی ندارم باشوهرمم خوبم خداروشکر....پسرای خواهرم خیلی پیچیده شده زندگیاشون وخواهرم میخوام برای اونا ختم شروع کنم نمازم میخونم ...کلا من خیلی توکار ختم وچله هستم😅

اینوکه گفتی یعنی یه دفترصدبرگ بگیرم تاچهل روزهرروز۴۰مرتبه خواستموتوش بنویسم؟؟؟

چقدبعضیاتون خوبین ودلتون پاک ایشالاهرچی ازخدابخواین همون بشه

والا خواهر جان ما هم دلمون ناپاک نیس خواهر خودم توی پروسه طلاقه روی روفرشی نشسته کف سرامیک. اما این راهش نیس یکی بیاد نینی سایت بگه پول بهم بده تو خودت باور میکنی میدی؟

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
چشم حتمابخداهمه چیزهایی که شماوبقیه گفتیدروموبه موانجام میدم..برای تک تکتون دعامیکنم که به تموم آرزو ...

قربانت انشاءالله حل میشه توکل برخدا🙏❤️چشمت بی بلا

چه جوره وازکجا؟

وکیل معاضدتی بهش میگن برای کسایی هستش که قشر ضعیفن وپول ندارن باید بری سعدی ساختمان ۱۲۵ بود فکرکنم من اونجا رفتم وکیل رایگان گرفتم پارسال فقط باید یه برگه رو ده نفر حالا فرقی نمیکنه همسایه دوست فامیل یا آشنا امضا کنن وتائیدکنن شما پول نداری و وضع مالیت خوب نیس ببری بهشون بدی