خیر نبینه اون که کیف بچمو کیف خودمو زد دارو ندارمو برد همه مدارک و وسایل بچه رو برد داغ ببینه
خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
بچه ی یکی از دوستامونو خفت کردن پشت دیوار پیش دبستانی گوشواره و پلاک زنجیرشو بردن مامانش گریه میکرد میگفت طلاهاش به جهنم بچه ام شبا از ترس خوابش نمیبره حتی از سایه اش هم دیگه وحشت داره
من اصلا طلا ندارم جز یه گوشواره و حلقه...همه پولمون تبدیل به خودرو میکنیم یا ملک
❤
لینک ناشناس: https://daigo.ir/secret/2766070756 تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️🩹🫀 ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...