2777
2789
عنوان

رابطه با مرد متاهل از رویای‌شیرین‌تا کابوس های بی پایان

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 19 پست
بازنده اون بازی همونه ک رفته وارد زندگی یکی دیگه شده تهش خودش اسیب میبینه🤷🏻‍♂️

اره دقیقا  ولی خاک تو سر اون مردی که نه نمیگه  هم میزاره اون زنه خیال پردازی بکنه  هم اجازه هوس بازی به خودش میده طفلی زن اول که از عالم و ادم بیخبره تهش میاد تو نی نی سایت مینویسه شوهرم خیانت میکنه چیکار کنم پرفسور هامونم میگن بدو طلاق بگیر  انگار تو طلاق گرفتن حلوا خیرات میکنن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مردا مقصرن .مگ کسی ب زور میتونه خونه خراب کنه.من همیشه طرف خودمو مقصر میدونم اون ک غریبس براش مهم نی ...

خوب منظور این متنم اینه که زنای خراب فک میکنن اون مرد که آمده سراغشون زن خودشو ول میکنه میاد اینو میگیره درصورت که زهی خیال باطل اون مرد واسه هوسش اومده سراغش نه عشق زبون بازیاشم واسه هوسه

درسته کینه خوب نیست ....ولی زشته یه بدی هایی بی جواب بمونه

مردا مقصرن .مگ کسی ب زور میتونه خونه خراب کنه.من همیشه طرف خودمو مقصر میدونم اون ک غریبس براش مهم نی ...

اونی ک درگیر رابطس خیانت میکنه بحثش جداست خیانت قابل بخشش نیس و هیچ توجیهی نداره و ضربه ای ک خیانت ب ذوح و روان طرفت وارد میکنه هیچی نمیتونه طرفو این شکلی از پا دربیاره

ولی رو حساب طرف با اون خانمیه ک به چه امید و فکری میره درگیر رابطه با آدم متاهل میشه؟ چقدر خودش رو بی ارزش میکنه ک طرف برا جواب دادن ی پیامش بره دسشویی؟عین ی میان وعده..ک دوروز دیگه دلشو بزنه و بره سراغ یکی دیگه،هیچپقت اولویت اون مرد نخواهد بود چون اون کارای مهمتر داره زنش بچه هاش کاراش و دراخر ی سرگرمیه ک همین روزا دلشو میزنه

لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی

اره دقیقا ولی خاک تو سر اون مردی که نه نمیگه هم میزاره اون زنه خیال پردازی بکنه هم اجازه هوس بازی ...

اون مرد فقط با اون خانم در ارتباط نیس ادمای تنوع طلب هیچوقت به یه نفر قانع نیستن

خب درستع سخته چون جامعه ما زود ب زود طلاق رو نمیپذیره ک با بچه اواره بشی یا طلاق تو فامیل ما ننگه فلانه..ول کنید حرف مردمو،باید جنگید و جداشد،بهتر از زندگی با ادم خیانتکاره

بمونی باهاشم تهش زگیل و ایدز میگیری بعد کلی درد و مریضی اخرش ب دیار باقی میشتابی..شاید سخت باشه ولی باید جنگید مگه چندبار زندگی میکنیم فقط یباره

لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی