2777
2789
عنوان

یوهووو مامان شدممم🥺😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 51 پست
بی بی چک گرفتم میگن اول صبح دقیق ترنشون میده مارک مدیکوره خودم احتمال نمیدم باردار باشم چون تواقدام ...

اره حتما صبح بزن مع دیشب زدم خیلییییی محو بود انگار نبود ولی صبح کامل نشون. داد

💎Married💎امروز ۱۴۰۳/10/۱۸ من فهمیدم نی نی توشولو دارم مرسی نی نی توشولو که اومدی به زندگیمون معجزه ی مامانی🥺😍❤️ایشالله سالم و صحیح بیای تو بغلم🥺❤️خوشحالترینم خدایا شکرت🙏🏻🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالله باورت میشه من همین ۲۵آذر ماه قبلی رفتم دکتر گفتم سنو بدم ببینم مشکلی هست یانه گفت خانم فولیک ...

عزیز دلم خداروشکر که دامنت سبز شده😍🥹 ان‌شالله به زودی نی نی قشنگتو صحیح و سالم در آغوش بگیری😍🥹🤍

عزیز دلم خداروشکر که دامنت سبز شده😍🥹 ان‌شالله به زودی نی نی قشنگتو صحیح و سالم در آغوش بگیری😍🥹🤍

مرررسی همچنین 😍❤️🥺

💎Married💎امروز ۱۴۰۳/10/۱۸ من فهمیدم نی نی توشولو دارم مرسی نی نی توشولو که اومدی به زندگیمون معجزه ی مامانی🥺😍❤️ایشالله سالم و صحیح بیای تو بغلم🥺❤️خوشحالترینم خدایا شکرت🙏🏻🤍

ممنون ازراهنماییت عزیزم❤️

فدات❤️🥺

من که تو صورت پسرم تو چشماش نگاه میکنم خداروشکر میکنم همیشه میگم خداروشکر که دارمش تنها نباشم

ایشالله خدا خودش اونو برات سالم و سلامت نگه دار😍