2777
2789

تنها کجا میرید 

هر کجا هستم ، باشم ، آسمان مال من است . پنجره ، فکر ، هوا ، عشق ، زمين مال من است . چه اهميت دارد گاه اگر مي رويند قارچ هاي غربت ؟ من نمي دانم که چرا مي گويند : اسب حيوان نجيبي است ، کبوتر زيباست . و چرا در قفس هيچکسي کرکس نيست. گل شبدر چه کم از لاله ي قرمز دارد. چشم ها را بايد شست ، جور ديگر بايد ديد. واژه ها را بايد شست . واژه بايد خود باد ، واژه بايد خود باران باشد چترها را بايد بست ، زير باران بايد رفت .

اوه الان دلم خیلی گرفته

فهمیدم جاریم همش مسخرم میکنه

از اینکه ش هرم کردم غریبی خیلی ناراحتم

چون هیچ کس حتی بچمم دوسم نداره😭😭😭

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اوه الان دلم خیلی گرفتهفهمیدم جاریم همش مسخرم میکنهاز اینکه ش هرم کردم غریبی خیلی ناراحتمچون هیچ کس ...

بیا تایپیک آخرم،منم مثل توام جاریم و بچهاش منو زندانی کردن با کاراشون دخترای خواهر شوهرم خیلی مسخره میکنن و توگوشی حرف میزنن نگام میکنن و میخندن