2777
2789
عنوان

خاطرات خابگاه دانشگاه 🌱🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 24 پست
هیچی فعلا که به زور جا شدیم تو خوابگاه افتضاح شلوغههنوز وارد لحظات خوبش نشدم فکر کنم تا الان فقط سخت ...

چه رشته ای قبول شدی؟ 

من عاشق زندگی خوابگاهیم خیلی دوست دارم تجربش کنک

❌ لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه رشته ای قبول شدی؟ من عاشق زندگی خوابگاهیم خیلی دوست دارم تجربش کنک

دندون

ببین واقعا سخته درسته اگه هم اتاقیات خوب باشن خیلی خوش میگذره ولی من واقعا این کمبود امکانات و شلوغی و دوری از خانواده به شخصه برای من سخت بوده

دندونببین واقعا سخته درسته اگه هم اتاقیات خوب باشن خیلی خوش میگذره ولی من واقعا این کمبود امکانات و ...

باز من عاشق ایناییم که گفتی سخته 😂🤭

چجوری عاشق شستن لباسا با دست و حموم دستشویی عمومی و نداشتن حریم شخصی و غذای خوابگاهی آخه😂😭

تو مو بینی و مجنون پیچش مو

تو ابرو او اشارت های ابرو 😁🤌

من عاشق استقلالی ام که اینجور زندگی کردن میتونه بهم بده

از این جنبه مثبت بهش نگاه کن 

بعدشم بعضی خوابگاه ها ماشین لباسشویی داره من تو عکسای دانشگاه ایران دیدم ماشین لباسشویی داشت 

اگه نداره از این سیارا که تو تلویزیون تبلیغ میکنه میتونین با هم اتاقیا پول بزارین بگیرین 

تو مو بینی و مجنون پیچش موتو ابرو او اشارت های ابرو 😁🤌من عاشق استقلالی ام که اینجور زندگی کردن میت ...

پس ایشالا همون دانشگاهی که میخوای قبول شی این استقلال رو تجربه کنی😁♥️

یه شب دزد اومد تو خوابگاهمون🤕😂

جددددی

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺