2777
2789

دیدگاه ها هست که این نگارش ها رو میسازه دیگه متاسفانه بعضی ها ارزش خودشونو در همین حد میارن پایین بیمار گونه گیر میکنند رو چیز بی ارزش مثلا ظرف و لباس و..

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسمش رو‌نمیدونمولی فک‌کنم تاپیکش دعوای مادرم و مادر شوهر بود

منم صدبار دیدم🤣🤣🤣

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
من خیلی کم میام سایتولی هر وقت میام تاپیکش هست

یه خانم هم بود جوش داشت اونم گیر کرده بود بنده خداها فک کنم وسواس فکریه این مسائل چون عادی نیست

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

خواهر منم همینه دقیقا

پسرش رو حامله بود با شوهرش دعوا و قهر داشتن. الان پسرش 5 سالشه. هر روز، یعنی هر روز ها، روزی نیست که درباره اون موقع حرف نزنه

زنگ میزنه، من بگم بچم گوزید اون ربطش میده به اون دعوا

هرچی هم میگم فایده نداره

دکترم نمیره. خودشو دیوونه کرده ما رو هم روانی