2777
2789
بله فامیلمه

منظورم اینه کاربریش رو میشناسی؟ اونم تو رو می‌شناسه ؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

منظورم اینه کاربریش رو میشناسی؟ اونم تو رو می‌شناسه ؟

ببین من کاربریشو میشناسم 

اما اون کاربری منو پیدا نکرده 

میگم کاش میشد بلاکش میکردم میرفت 

.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین من کاربریشو میشناسم اما اون کاربری منو پیدا نکرده میگم کاش میشد بلاکش میکردم میرفت

از کجا فهمیدی اونه

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

از کجا فهمیدی اونه

تاپیکش دیگه

تاپیک زد درباره ی چیزی ک دقیقا ب خودمم گفته بود

دیدم اسم کاربرش مثلا فک کن زهرا ، اونم زهراست 

و خودشم قبلا بهم گفته بود نی نی سایت دارم

من صداشو در نباورده بودم ک منم دارم😂

.

تاپیکش دیگهتاپیک زد درباره ی چیزی ک دقیقا ب خودمم گفته بوددیدم اسم کاربرش مثلا فک کن زهرا ، اونم زهر ...

خدایا لو نرم 🤦🤦

واسه همین کم تاپیک میزنم زیاد هم نظر نمیدم 

منم نگرانم

خیلی چیزا ازش فهمیدی ؟