2777
2789
عنوان

عید می‌خوام تنها بمونم خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 38 پست
۶۰ کیلو باید کم کنم 💔😔

به ۶۰ فکر نکن به ۱۰ کیلو تا ۱۵ کیلو تا عید فکر کن

مگه ۶۰ کیلو رو یه شبه اضافه کردی که یه دفعه بخوای کم کنی

تا حالا رژیم گرفتی؟

اگه تا حالا نگرفته باشی خیلی خوبه زودتر کم میکنی

✒️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با فرار کردن هیچی درست نمیشه یا خودتو همینطوری که هستی دوست داشته یا اگه حرف مردم برات خیلی مهمه اقد ...

از خودم دیگه متنفر شدم 

من از وقتی که یادمه رژیم می‌گیرم اما روز به روز بدتر مییشم 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

ببخشید ها خیلی غلط میکنن مسخره میکنن سر خودشون میاد باور کن

💔

خیلی‌ وقته دیگه این چیزا وجود نداره 

اینایی که مسخره میکنن و از دماغ فیل افتادن و روزگار بقیه رو سیاه میکنن زندگیشون از همه بهتره 

به ۶۰ فکر نکن به ۱۰ کیلو تا ۱۵ کیلو تا عید فکر کنمگه ۶۰ کیلو رو یه شبه اضافه کردی که یه دفعه بخوای ک ...

تو دو ماه و نیم از ۱۲۹ اومدم رو ۱۲۳ اما بازم زیادم 

من ۲۰ کیلو هم کم کنم تازه میشم ۱۰۰💔😔

💔خیلی‌ وقته دیگه این چیزا وجود نداره اینایی که مسخره میکنن و از دماغ فیل افتادن و روزگار بقیه رو سی ...

اشکال نداره برن به درک

از همین امروز شروع کن هم ورزش هم رژیم

مشکلی مریضی یا تیروئید نداری؟

✒️

اشکال نداره برن به درکاز همین امروز شروع کن هم ورزش هم رژیممشکلی مریضی یا تیروئید نداری؟

یه بخش بزرگی از چاقیم به خاطر مصرف دارو هست 

الان دیگه دارو مصرف نمی‌کنم اما قبلاً چرا 

تو دو ماه و نیم از ۱۲۹ اومدم رو ۱۲۳ اما بازم زیادم من ۲۰ کیلو هم کم کنم تازه میشم ۱۰۰💔😔

قدت چنده

دو ماه و نیم ۶ کیلو کمه یکم سخت تر بگیر به خودت

ولی با همین روزی ۱۰۰ گرم میتونی توی یه سال ۳۶ کیلو حدودا کم کنی یعنی سال بعد عید نصف اضافه وزن رو انداختی از خودت بیرون😍

ولی روز ۱۵۰ کم کنی عالیه میشه ماهی ۴ و نیم و یه ساله میتونی حدودا ۵۵ کم کنی

ده کیلو لاغر کنی کلی انگیزه میگیری برای بقیه ی راه

✒️

قدت چندهدو ماه و نیم ۶ کیلو کمه یکم سخت تر بگیر به خودتولی با همین روزی ۱۰۰ گرم میتونی توی یه سال ۳۶ ...

کاش که بشه 

دارم تمام تلاشم رو می‌کنم 

خیلییی ممنونم ازتون🥺💚

چه دارویی

آلرژی شدیدی داشتم و هیدروکورتیزون مصرف می‌کردم 

بچگیم هم مدتی بستری بودم و بعدش چاق شدم به خاطر دارو ها قبلش خیلی لاغر بودم