2777
2789
بله همینههنوز کلی مونده تا مردم هوشیار بشن متاسفانه عمه ام در اثر همین ویروس فوت شد البته مشکل ریه د ...

یک نفر تو یزد مرده ،اسدالله یکتا اکسیژن بهش وصله به خاطر بیماری تنفسی ،پیج همدان دیدم ده نفر مردن ،تازه اومدن  می گن ویروس اومده جالبه خودشون هم ویردس گرفتن امان از جو رسانه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک نفر تو یزد مرده ،اسدالله یکتا اکسیژن بهش وصله به خاطر بیماری تنفسی ،پیج همدان دیدم ده نفر مردن ،ت ...

نمیدونم مردمو چی فرض میکنن تازه بروز دادن که اااااررره یه ویروس تو چین شروع شده بابا بچه من نزدیک یک ماهه گرفته عین پیرمردهای سیگاری سرفه میکنه مقاوم به درمان هس عمم فوت شد با این ویروس مامان بزرگم زیر اکسیژنه خدا رحممون کنه بشدددت وضعیت بده رعایت کنید ماسک بزنین

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑