2777
2789
عنوان

با بچه میشه مثل سابق خوش بگذرونی

98 بازدید | 20 پست

من قبلاً خیلی اهل خوش گذرانی بودم 

الان برام سخته نرم از طرفی دلم نمیاد بچه رو پیش کسی بزارم چون شیر خشکی هست راحت میتونم بزارم پیش کسی 

ولی انگار نصف وجودم میمونه خیلی حس بدی میگیرم بهم خوش نمی‌گذره میخام بدونم تا کی این حس هست 

شما که بچه دارین هنوز همین خس باهاتونه یا بمرور درست شدین؟

کلا هرجا بخواییم بریم با بچه هامونیم اصل خوشگذرونی جاییه ک بچه هات کنارت باشن .. همه ی معنا و لذت خانواده همینه دیگه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اصلن نمیشه که نمیشه هیچ کاری نمیشه کرد 

مسافرت زهرمار میشه 

خرید زهرمار میشه 

پیاده روی زهرمار میشه 

عذاخوردن و خوابیدن زهرمار میشه 

دستشویی حمام زهرمار میشه 

تفریح به درک الان سه ساعته تلاش میکنم بخوابونمش برم دوکلام بخونم خبرمرگم نمیزاره 

امروز موقع ظرف شستن انقد اذیتم کرد انقد اذیتم کرد همون پایین سینک نشستم گریه کردم

دومی رو بیاری خیلی کم میشه چون فقط اون لحظه میگی یکی بچه ها رو نگه داره تا استراحت کنی اونوقت باخیال راحت میری چون میگی دوتاشون باهم هستن پیش ادم مطمعن 

رفاقت مثل سیبیل میمونه به هر کسی نمیاد...

بله خوش میگذره ولی بیشتر جاها به یادشم.اخه واقعا بعضی جاها بجه اذیت میشه چرا ببرمش هردومون رو عذاب ب ...

بچه من دوماهشه خیلی برام سخته بدون اون و همین خیلی اذیتم می‌کنه 

دومی رو بیاری خیلی کم میشه چون فقط اون لحظه میگی یکی بچه ها رو نگه داره تا استراحت کنی اونوقت باخیال ...

من بچم دوماهشه ولی جوری وابستشم که میگم همین یدونه بسه 

چون هر جا میخام برم فکرم پیشش میمونه بهم نمیچسبه 

بچه من دوماهشه خیلی برام سخته بدون اون و همین خیلی اذیتم می‌کنه

خوب فعلا زوده برای تنها گذاشتنش.

اما یک نصیحت وابسته به خودت نکنش ک بعدا دودش تو چشم خودت میره. تنها یک بازار نمتونی بری

من بچم دوماهشه ولی جوری وابستشم که میگم همین یدونه بسه چون هر جا میخام برم فکرم پیشش میمونه بهم نمیچ ...

خب خیلی کوچیکه بخاطر همون چون تازه پیداش کردی😁😁🥰 طبیعیه که وابستش باشی منم وقتی بچه هام این اندازه بودن موقع خواب هم بیشتر وقتا بغلش میکردم واقعا دلم تنگ میشد 

دوسال دیگه خودت میگی یکی باشه نگهشون داره 😂😂

رفاقت مثل سیبیل میمونه به هر کسی نمیاد...