2777
2789
عنوان

شوهرم میگه درو روت قفل میکنم دزد نیاد توی خونه توام بشین خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 50 پست

حالا بر عکس شوهر من میگه بابا پاشو بزن بیرون یکم میگم سرما با یه بچه کجا برم اخه🤷‍♀️

یه بارم در بالکنو قفل کرده بودم گفت وای چرا در بالکنو قفل میکنی دیگه؟گفتم نمیبینی از صبح تا خود نصف شب تنهام میگم دزدی چیزی نیاد.

به شدتم از دزد میترسم و فوبیا دارم😐

دیگه شوهرمم فهمیده من چه ترسویی ام و اهل خیانت واینا نیسم.

خداروشکر ولی بازم یه موقع ها میگم به خودم انگار زیادی اعتماد داره ها😜🤔🫤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقااا دنیا هزار اتفاقه

پیش اومده زلزله اومده من بچه رو برداشتم رفتم بیرون حتی چندسال پیش تنها بودم شب ساعت ده اینا طبقه همکف خونشون گاز گرفته بود ترکید انگار بمب ترکید ینی فقط فرار کردیم ادم اینجور موقعه ها حبس هم باشه ک هیچی سکته میکنه دور از جونت . فقط بگو خودم قفل میکنم ازداخل

خواهش میکنم جلوش وایسا.منم اوایل مث شما بودم هیچی نمیگفتم چندسال زجر کشیدم.دیگه یه جایی تو روش وایسادم.الان هر وقت بخام میرم میام جرات حرف زدن نداره

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
بهش گفتم میگه حاضری دزد بیاد توی خونه ولی تو چیزیت نشه اصلا واسه جونه من ارزش قائل نیست

یعنی تو کلید نداری؟؟؟

قفل میکنه و میره که توجایی نری؟؟

وای نه خیلی بده اگه اینطوری باشه و تو کلید نداشته باشی‌.

حالا بر عکس شوهر من میگه بابا پاشو بزن بیرون یکم میگم سرما با یه بچه کجا برم اخه🤷‍♀️یه بارم در بالک ...

شوهر شما نرماله بحث اعتماد زیاد نیست 

چرا باید به کسی که به همسری و شریک زندگیت انتخاب کردی اعتماد نداشته باشی و کنترلش کنی

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

همینجوری ندیده و نشناخته باهش رفتید زیر یک سقف یا اینکه ایشون اول فرشته بوده الان خوی شیطانیش رو رو کرده ؟

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
همینجوری ندیده و نشناخته باهش رفتید زیر یک سقف یا اینکه ایشون اول فرشته بوده الان خوی شیطانیش رو رو ...

اول فرشته بود عالی بود بعد یهو ی شیطون از درونش اومد همه چی عوض شد 

استارتر فک کنم شوهرت تورو یه نینی میبینه که می‌ترسه اقا قوله به خونتون حمله کنه تورو ببلعه وسایلتونم ...

آخه کدوم وسایل قربونت برم من حتی قالی ندارم مبل ندارم تخت ندارم کمد ندارم