2777
2789
عنوان

ی کامنت تو نی نی سایت برام یکو صد اب خورد😑🔪

| مشاهده متن کامل بحث + 1692 بازدید | 129 پست
حق الناس میندازن گردن خودشون.چطوری متوجه میشی یه کاربرن؟

حرفاشون عین هم بود هر چی تو اون کاربری که فوت شده بود مثلا گفته بود تو کاربری حدیدش هم گفته بود

تو اونجا گفته بود 130 تا قرص خوردم هم کاربری حدید 

گفته بود شش سالگی تعرض شده بهم تو این یکی هم همینو نوشته بود 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حرفاشون عین هم بود هر چی تو اون کاربری که فوت شده بود مثلا گفته بود تو کاربری حدیدش هم گفته بودتو او ...

آها درسته .

منم خیلی دلم میخواد مچ این که میگم رو بگیرم ولی تو تاپیک اش زیاد اطلاعات نمیده فقط یه تاپیک زد تابلو کرده بود حالا پاکش کرده نمیشه ثابت کرد 

آها درسته .منم خیلی دلم میخواد مچ این که میگم رو بگیرم ولی تو تاپیک اش زیاد اطلاعات نمیده فقط یه تاپ ...

امیدوارم خدا هدایتشون کنه بابت هر قطره اشکی که یکی پشت گوشی میریزن باید جواب بدن 

یکی هم بود گلبهار اون سم بود شوهرش تو خواب سکته کرده بود من چقدر گریه کردم به خودم قول دادم شوهرمو اذیت نکنم  اخر بعد چند روز بچه ها مچشو گرفتن عکس بلاگر ترکیه ای گذاشته بود😅  مثلا یادم میاد اون دوران چقدر شبا بیدار میشدم شوهرمو چک میکردم ببینم نفس میکشه😁😁😭

اتفاقا من اون تایپک های عشقولانه که مشخص شد دروغ بوده رو وقتی فهمیدم خیلی خوشحال شدم امید به زندگیم ...

واییی🤣🤣

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم