2777
2789
وقتی تب داره یا دائم سرفه میکنه نمیتونم توقع داشته باشم بشینه سر مشقش فعلا همه تلاشم اینه که بدتر نش ...

پس اگر اینقدر حالش بده استرس نده بهش فکر کنم دخترت نیمه اولیه بزار فوقش دوسال اول رو بخونه من خودم ۸ سالگی رفتم اول چون خیلی ریز بودم و نیمه اولی همه بهم زور میگفتن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس اگر اینقدر حالش بده استرس نده بهش فکر کنم دخترت نیمه اولیه بزار فوقش دوسال اول رو بخونه من خودم ۸ ...

آره نیمه اولیه

پارسال هم‌پیش دبستان نرفته بخاطر تشنج یه مدت رفت مریض شد دیگه نذاشتم بره

حالا سعی میکنم وقتی حالش بهتر شد بیشتر باهاش کار کنم

بازی!...استرس هم داره چون شما مریض نشدین یا رعایت نکردین دلیل نمیشه بقیه هم حالشون خوب مونده باشه هم ...

نخیر فقط سلامتی خودم ملاک نیست گلم من هم مریض میشم بچه ام هم مریض میشه ولی کرونا واقعا یه بازی بود که واکسن بزنن به ملت بدبخت اینقدر کشته داشت واکسن ها شما قبل کرونا از این مریضی ها نمیگرفتی ؟بدترش هم میگرفتیم من خودم سال ۹۳ یه آنفولانزا گرفتم که مرگ را جلو چشمای خودم میدیم  ولی الان یه اسم میزارن روش و همه را میترسونن که برن واکسن بزنن و سیستم ایمنی ملت ضعیف بشه الان همه دارن سرطان میگیرن به خاطر اون واکسن های کوفتی استاد تبریزیان گفتن بعد تزریق واکسن ها تو هر خونه یه مریص سرطانی خواهیم داشت سرما خوردگی بهتر یا خدایی نکرده سرطان؟؟؟ 

وقتی تب داره یا دائم سرفه میکنه نمیتونم توقع داشته باشم بشینه سر مشقش فعلا همه تلاشم اینه که بدتر نش ...

برای تب بچه ات هم هر شب قطره بنفشه کنجدی بریز داخل بینی اش ،بنفشه دم کن یا شکر قهوه تی شیرین کن بده بخوره آب سیب بده بهش یا خود سیب اگه سیب کال باشه بهتره

نخیر فقط سلامتی خودم ملاک نیست گلم من هم مریض میشم بچه ام هم مریض میشه ولی کرونا واقعا یه بازی بود ک ...

نه واقعا میگم‌ قبل کرونا اینطور مریض نشدم‌ولی وقتی کرونا گرفتم‌قشنگ‌ماهیچه های پاها و دستهام بی حس بود یعنی گریه میکردم یبارش که ۱۰ روز خانوادم برامون ناهارشام درست کردن اگه بهم نمی‌نمیرسیدن میمردم تا یه مدت هم‌حس بویایی و چشایی نداشتم موهام به شدت شروع کرد به ریختن حالا من ریه ام درگیر نشد ولی مامانم تا ۶ ماه ریه اش درگیر دستگاه اکسیژن کرایه کردیم براش 

زنعموم اصلا پیگیر کرونا نبود انقد بیخیال وسرزنده بود ولی گرفت و فوت کرد نوه عمم دختره ساااالم گرفت و فوت کرد باباش به یادش براش مدرسه ساخت ..

خلاصه آشنا و فامیل دور زیاد گرفتن و رفتن متاسفانه 

الانم این کرونا همه ویروسا رو انگار جهش داده هر چی میگیریم باز هم روش یبار دیگه میگیریم