2777
2789
پسر من مشکل هورمونی داره رشدش متوقف شده زیر نظر دکتر با دوزِ مشخص شده توسط دکترش استفاده میکنه برا پ ...

من شنیدم توی خواب عمیق زیاد ترشح میشه و هم وقتی که ورزش می‌کنه هورمون رشد بیشتر ترشح میشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من شنیدم توی خواب عمیق زیاد ترشح میشه و هم وقتی که ورزش می‌کنه هورمون رشد بیشتر ترشح میشه

بله دقیقن درسته این هورمون تو نوجوان ها موقع خواب ترشح میشه تایم ۲تا ۵صبح بهترین زمانشه که باید حتما تو خواب باشن 

متاسفانه الان بچه ها شبا دیر میخوابن و اکثرن کوتاه قد شدن 

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

بله دقیقن درسته این هورمون تو نوجوان ها موقع خواب ترشح میشه تایم ۲تا ۵صبح بهترین زمانشه که باید حتما ...

پسر من که یکی دو ماهه خیلی حساس شده هر روز اندازه میگیره قدشو و تصمیم گرفته شبا ساعت ده می‌خوابه هر روزم دو سه لیوان شیر میخوره

دکتر بهش گفت تا چه قدی رشد میکنه؟

متاسفانه دکتر به پسر من امیدی نداده برای رشد قدش 

چون مشکلاتِ هورمونی داره 

آمپول رو تزریق چون این هورمون لازمه ی بدنشه و ترشح نمیشه ☹️
یه سرچ بزن گوگل توضیحاتش کاملتره 😘
حتی تو بزرگسالی هم باید این هورمون باشه و ترشح بشه نه برای رشد بلکه لازمه ی بدنمونه و از خیلی بیماریا جلوگیری میکنه 

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

پسر من که یکی دو ماهه خیلی حساس شده هر روز اندازه میگیره قدشو و تصمیم گرفته شبا ساعت ده می‌خوابه هر ...

حالا پسر شما ۱۷۰هست ماشالله خوبه 

اینا الان دقیقن تو همون سن حساسیت هستن 

پسرِ من دیوونمون کرده از بس در مورد قدش حرف میزنه 

باشگاه میره شبا زود میخوابه بارفیکس میزنه بوکس رو تخصصی کار میکنه که بره برا مسابقات 

اما خب خیلی برا قدش ناراحته و دلمونو خون کرده 😢

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

حالا پسر شما ۱۷۰هست ماشالله خوبه اینا الان دقیقن تو همون سن حساسیت هستن پسرِ من دیوونمون کرده از بس ...

پسرم ی برنامه ای توی گوشی نصب کرده اسمش برنامه افزایش قده که توی دو ماه۳تا۵سانت با حرکات اصلاحی قد و بلند می‌کنه و قوز و گودی کمر رو اصلاح می‌کنه.

باشگاه و بوکس زیاد کارساز نیست ورزشهای کششی باید بره مثل والیبال و بسکتبال

بخاطرِ قدش نمیره بوکس بخاطرِ علاقش از بچگی میره و میگه پِلَن اول بوکس 

پلن دوم شغلم 

پلن سوم درس😤😂

کلا علاقه ی زیادی و تعصب زیادی رو رشته ی ورزشیش داره 

تلاشمونو میکنیم باقیش دست خداست 

به قول خودش وقتی کم میاره میگه تایسون هم قدش کوتاهه اما حریف نداره 

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋