2777
2789
عنوان

چطور یه مرد راضی میشه از زنش کوتاهتر باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 47 پست
خواستگارت همه کوتا بودن؟؟؟😂

۹۰ درصدشون آره🤦‍♀️ 

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مقپثلا چ حدودا😂

هم قد بودن دیگه یا کوتاه تر بعد بد هیکل اخه تناسب مهمتره گاهی تا قد اونم ندارن

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
تو مشکلات زندگی قد طرف ب کارت نمیاد تلاش و مرد بودنش ب کارت میاد

اونم برام مهمه مثل خودم میخوام

😂😐ب چه قدایی شما میگین بلند؟؟؟

ببین مرد باید ۱۰ ۱۲ سانت بلند تر از زنش باشه مثلا من و استارتر با ۱۷۰ خب مرد ۱۸۰ ب بالا مناسبمونه نه زیر اون رنج

کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه 
دیگه دست خودش نیست ک طرف خدا دادیه دیگه

اره ولی یکی مثل خودم باید باشه تا جذبش بشم یک عمر زندگیه

این همه دختر قد ‌کوتاه یا چاق برن خواستگاری اونا😡