2777
2789
عنوان

یوزپلنگ ایران سریع ترین مرد جهان

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 50 پست
توروخدا برام دعا کنم بخدا منم شمارو دعا میکنم

عزیزم حتما دعا واسه همه جوون ها انشالله شما وهمسرتم ازاین زندگی لذت ببرید خوشبخت بشی ی کار خوب برات پیدا بشه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم حتما دعا واسه همه جوون ها انشالله شما وهمسرتم ازاین زندگی لذت ببرید خوشبخت بشی ی کار خوب برات ...

فداتشم قشنگم مرسی که حالمو پرسیدی چ خوبن بعضی از کاربرا از جمله شما چقد خانم اخه

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

فداتشم قشنگم مرسی که حالمو پرسیدی چ خوبن بعضی از کاربرا از جمله شما چقد خانم اخه

عزیزم فدات اینجا همه خوبن   شما خانمی منو خوب میبینید

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

این خانم بهار از من خیلی بدش میاد ظاهراً الان یادم اومد کیه چون حوصله مجادله نداشتم پاک کردم پیاممو� ...

عزیزم من ی بار درخاست دوستی دادم ب شما دیدین؟؟ 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
عزیزم من ی بار درخاست دوستی دادم ب شما دیدین؟؟

سلام عزیزم 

ببخشید من زد میکنم درخواست هارو که نمیشناسم

شما درخواست بدید قبول میکنم💚

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎