2777
2789
عنوان

چی میشه که یه زن و شوهر رابطشون خراب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 44 پست

عزیزم چهار سال اول زندگی مشترک پر نشیب و فرازترین سالهای رابطه ست،زن و شوهر تو این سالها باید تفاوتها و خواسته هاشون رو خوب بشناسن و درک کنن،درک همدیگه باعث میشه به بالاترین سطح تفاهم رسید 

از روی تجربه میگم درک همدیگه، احترام به شخصیت و علایق هم و از همه مهم تر در عین مشترک بودن داشتن فردیت و استقلال بزرگترین عامل ارامش یک زندگی مشترکه 

«شخصی که در ۵ سال آینده خواهید بود بر پایه کتاب‌هایی است که امروز می‌خوانید و افرادی که دور و بر خود دارید» کانال کتابخوانی من در ایتا: https://eitaa.com/Abstract_ofthe_book

رابطه با خانواده اش رو خودمون مدیریت کنیم هی نگین مادرت اینو گفت خواهرت اینو... در حالیکه بیچاره خودش خوبه و گناهی نداره. 

اول ازدواج ممکنه به علت تفاوتها زیاد تفاهم نداشته باشین و کارتون به دعوا و دلخوری بکشه. سعی کنین اصلا راجع بهش با خانواده ها صحبت نکنین و پای اونا رو وسط نکشین که احترام ها از بین بره خودتون به عنوان دو تا انسان بالغ مشکلتون رو حل کنین. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه یه مثال بزنی که چجوری خودمونو پرزنت کنیم که شوهره متوجه بشه از فداکاری تو بود

ببین مثلا مشکلی که الان خیلی تو جامعه میبینم بی پولی هست

مثلا اگر با بی پولیش میسازی نرم و محترمانه بهش بگو نیاز هات فلان چیز هست،فلان توقعات رو داری

ولی چون دوستش داری فعلا داری باهاش کنار میای ولی منتظری که آینده رد برات بسازه

پیش خودش فکر نکنه همه چیز گل و بلبله

و اینکه یه مسئله دیگه هم که الان یادم اومد این هست که همیشه با هنسرت تعامل داشته باش،اگر چیزی تو دلت موند سر فرصت و محترمانه بهش بگو و نزار گوشه دلت انبار بشه

همسر من از یه اخلاق من بدش میومد،اخلاق بدی نبود ولی همسرم اصلا دوست نداشت،سه سال تحمل کرد،یک دفعه با یک تلنکر منفجر شد و بعد از کلی بحث فهمیدم مشکلش فلان چیزه

از اونجا به این نتیجه رسیدیم چیزهای کوچک رو سریع بهم گوشزد میکینم

حالا نمیگم خیلی رابطه زناشویی موفقی دارم،کلا پنج ساله ازدواج کردم،اما منم مثل شما خیلی آزمون و خطا کردم و به تک تک رفتارام حساس بودم و تا الان به این چیزا رسیدم و خداروشکر راضیم

چجوری بود رفتارت مگه؟

خیلی غر میزدم سر چیزای الکی مثلا الکی میگفتم تو منو دوس نداری تو منو نمیخوای و خودم قهد میکردم با اینکه اون تقصیری نداشت ...

یا با اینکه خیلی دوسش داشتم الکی میگفتم ازت بدم میاد حالم ازت بهم میخوره یا میرم با کسی دیگه ای اینا باعث می‌شد هر روز سرد تر بشه نسبت بهم..

یا مثلا ی کاری که باعث می‌شد ابروش پیش خانوادش بره رو من انجام می‌دادم دست خودم نبود اصلا دلم میخواست انجامش بدم و بارها جلو خانوادش کوچیکش کردم😑

خیلی چیزای دیگه هم هست که یادم نیستن

الانم هنوز کاملا اوکی نشدم ولی بهتر شدم دارم رو خودم کار میکنم ..

و اینکه الان فهمیدم با دعوا و این چیزا نمیشه به مردا چیزی رو به قبولونی فقططططط با محبت و قربون صدقه اونم پشت سر هم که نذاری حرفی بزنه و ناراحتت کنه بعد دیگه خودش چیزی نمیگه(بستگی به طرف داره)

این فقط یبار برا من جواب داده دیگه امتحان نکردم ببینم جوابه یا نه

خیلی غر میزدم سر چیزای الکی مثلا الکی میگفتم تو منو دوس نداری تو منو نمیخوای و خودم قهد میکردم با ای ...

دوست عزیزم خواهرجونم انگار این کامنتو کلمه ب کلمشو من نوشتم چقدرررررر عجیبببب😳😳😳😳😳😳😳

.

دوست عزیزم خواهرجونم انگار این کامنتو کلمه ب کلمشو من نوشتم چقدرررررر عجیبببب😳😳😳😳😳😳😳

چون اکثر ما خانوما همینطوریم بعد توقع داریم باهامون خوب باشن 😂😂

نمیدونم والا عجیبههه

نظراتتون دوست دارم با ادب و منطقی

متشکرم جانم 😍❤️

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
به نظرت ریشه این جدایی چی بوده؟ بهش فکر کردی؟

اینکه مادرشوهر و خواهرشوهرم نذاشتن ما زندگی کنیم یادش میدن منو محدود کنه منو آورده شهر غریب زندانی کرده دیدن خانوادم برام شده آرزو. کلا اینا به کنار یادش میدن سر هرچیزی خانوادمو توهین میکنه و کتکم میزنه دیگه نمیکشم تونستم از کلید خونه یکی یواشکی دربیارم فردا که سرکار میره میرم پزشک قانونی هرچی شد شد دیگه ذره ای واسم مهم نیست هرچی شد باید خودمو نجات بدم