2777
2789
عنوان

چجوری میتونم خونمو به نام بابام بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3567 بازدید | 158 پست
عزیزم به جای اینکه به اسم بزنی صلح انجام بده صلح معوض برو دفترخونه به سردفتر موضوع را بگو کمکت میکنه

میشه عزیزم یکم توضیح بدی. من همسرم میخواد خونه رو به نامم بزنه اما قسط داریم رو خونه. میشه چنین کاری کنه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو شرایط شمام ولی من خونرو به نفع پدرم صلح عمری کردم و بهش سپردم اگر من زودتر مردم اونم بعد از من به نفع شوهرم صلح عمری بزنه . اینجوری خیالم راحته بابام اواره نمیشه البته اگر بچه دار بودم اینکارو نمیکردما‌‌..... به نفع بچم صلح عمریش و میگفتم تا سن بلوغش دست پدرم میمونه خونه.... خلاصه توام خودتو اذیت نکن . بجای این خود خوری هم با شوهرت حرف بزن احساساتتو بگو و بگو حس میکنی داره سواستفاده میکنه و دست بکشه 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

بی عقلی کردی از اون خونه ب سوهرت گفتی

نمیگفتی تا آخر شوهرت نمیدونست و فک میکرد خونه خودتونه

بی عقلی دومت این بود پول دادی برا خونه اما ۶ دونگ ب نام شوهرته؟چرااااااا؟؟؟؟؟

برای ماشینم همین

خودت زبونشو دراز کردی

از این ب بعد پولایی ک بابات میده همشو بگیر برا خودت طلا بگیر 

اسی ناراحت نشیا‌ ولی خیلی ساده ای با همسرت صحبت کن هرمبلغی که پدرت داده به نرخ روز پس بگیر سهم پدرت از خونتم به اسمش بزن شوهر بلو گلابی پروتکل بشون سرجاش برای اینجور آدما نمک نشناسی زبون دراز یاد بگیر عین خودشون رفتار کنی بزنی تو رگ سلیطه بازی لطفاً از این خلسه مظلوم بودن بیا بیرون 

میشه عزیزم یکم توضیح بدی. من همسرم میخواد خونه رو به نامم بزنه اما قسط داریم رو خونه. میشه چنین کاری ...

فقط یجوری بزنین ک حالت معامله و رد و بدل کردن پول داشته باشه اگ در غالب هدیه باشه همسرت هر وقت بخواد میتونه پس بگیره

اینم از چند نفر قبل رفتن پرس و جو کن

من فقط یک چیزی را نمی فهمم

چرا اسی اندازه ی پول خودش خونه نخرید یا اگه پولش به خونه نمی رسید فقط زمین یا ماشین می خرید.

همه  همین هستند به اندازه ی جیب خودشون خرج می کنن

چرا اجازه بده پول پدرش که چهار تا وارث داره قاطی خونه ی خودش بشه که تا آخر عمر عذاب وجدان داشته باشه

و از همه عجیب تر اینکه چرا پدر اسی بلافاصله بعد از اینکه تو ساخت خونه به دختر مجردش کمک کرد خونه ی خودش را فروخت  و اومد تو خونه ی دخترش نشست؟؟

چرا یکهو  هوس مغازه کرد؟؟

اصلا معلوم نیست قبل از خونه داشتن اسی پدرش چه کاره بوده؟؟

یکهو دلش خواسته مغازه بخره؟؟؟

حدس من این است  پدر اسی با ذوق و شوق کمک اسی کرده پول خودش را قاطی کرده ولی چون روش نشده از دخترش پول بگیره اومده اون تو نشسته و چون بهانه ای نداشته خونه ی خودش را فروخته مغازه کرده اومده  خونه ی دخترش نشسته 

احتمالا دلش نمی خواد از خونه ای که براش خرج کرده بلند بشه و خودش را صاحبخونه می دونه

اسی هم پدرش را صاحبخونه میدونه عملا 

فقط معلوم نیست وقتی نه پدر دلش میاد از اون خونه دل بکنه

دختر هم پدرش را صاحبخونه میدونه

چرا به شوهرش گفتن ؟؟؟ تا اون هم بی انگیزه بشه و دلش بخواد یک لنگ برای خانواده ی خودش خرج کنه تا تقلید اسی را کرده باشه

چرا نگفتی بنام تو بزنه ماشینو؟ یا چرا به پدرت نمیگی اگر پولی میده به حساب تو بریزه؟

گفتم اما واکنشی نداشت،به پدرم گفتم دیگه به این آدم پول نده اما وقتی همسرم میره رو میندازه اونم نمی‌خواد بی احترامی کنه میخواد همه ازش راضی باشن

من فقط یک چیزی را نمی فهممچرا اسی اندازه ی پول خودش خونه نخرید یا اگه پولش به خونه نمی رسید فقط زمین ...

عزیزم همه اینا برمیگرده به مامانم،ما یه خونه ویلایی کلنگی داشتیم که می‌خواستیم بکوبیم بسازیم،منم این وسط یه پولی داشتم مادرم به پدرم گفت کمک کن خونه بخره،میتونستیم خونه کوچکتر بخریم اما بنگاهی اونقد رو مخمون کار کرد که بابام پولی که قرار بود بره دنبال جواز و کوبیدن اون خونه کلنگی میده به من خونه رو میخریم،منم پیشنهاد میدم بریم اونجا بشینیم تا خونه رو بسازیم،این وسط شوهر خالم میاد وسط خونه کلنگی ما رو زیر قیمت یعنی خیلی زیر قیمت میخره یه جورایی سرمون کلاه گذاشت،ماهم برای اینکه اون پول حیف نشه میدیم یه مغازه می‌خریم میدیم رهن که ضرر نکنیم،سر فرصت بابام خونه بخره از اینجا بریم،این وسط اون موقع با همسرم دوست بودم و در جریان کارام بود و میدونست خونه خریدم،و تو همه ی این مدت مادرم سرطان سینه داشت و همه خانواده بفکر بیماری مامانم بودیم نه بفکر عاقبت خونه و..پدرمم فرهنگی بازنشسته هست که تو هرکار مالی وارد میشه سرش کلاه میره،یه آدم ساده هست که تمام عمرش از خودش زده داده به بقیه حتی وقتی پدربزرگم فوت شد عموهام و عمه هام افتادن به جون هم ،پدرم سهمشو بخشید که اختلافشون حل بشه،اصلا به مال دنیا اهمیت نمیده،اگرم اونجا نشسته به اصرار منه

اره این درسته

درسته؟

پس سهم پدرشون که واسه هر دو خونه داده چی؟

ایشون هنوز خواهر و برادر داره. برادر معلول. بعد از پدر (انشالله ۱۲۰ سال زنده باشن) اونا هیچی ندارن؟

یه مقداری از این خونه ها سهم همه هست نه فقط استارتر.

اگر به نام استارتر بشه و فرزندش؛ که دیگه خانواده از سهم پدرشون هیچ حقی ندارن.

درستش اینه که بخاطر اینکه پدرشون توی هر دو خونه شریک هستن یه مقداری از خونه اولی به نام پدر بشه؛ و از خونه دومی که به نام شوهر استارتر هست نصفش به نام استارتر بشه یعنی بنام خودش و شوهرش باشه.