ما تو حرم عقد کردیم خونه خواهرم مشهد بود اونجا مه بودیم همه رفتن من تنها شدم سر لخت بودم در که زد درو بازکردم حجاب نداشتم خجالت میکشیدم حالا فکرکنن بعدا بعدا بهم چی گفت
گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما مرده بود🌊
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خانواده های سنتی مادرشوهر میبره... منم اونا بردن البته ۱۴ سال پیش الان که همه چی عوض شده
خب دارم میگم دیگه،الان همه چی عوض شده، خودش و خواهرش میرفتن تمیز و مرتب، بلاخره دیگه عقد کرده،چهرش یکم متفاوت بشه.
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
خب دارم میگم دیگه،الان همه چی عوض شده، خودش و خواهرش میرفتن تمیز و مرتب، بلاخره دیگه عقد کرده،چهرش ی ...
من پنج سال پیش ازدواج کردم خانواده ما به شدت سرد بودن الان باز بهتریم با هیچکدوم از خواهرام حرف نمیزدم مامانم که افسردگی حاد داره اینطوری بگم اونموقعه هیچکس و نداشتم
گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما مرده بود🌊