2777
2789
عنوان

⭕تایید ورود ویروس جدید چینی به کشور

| مشاهده متن کامل بحث + 1784 بازدید | 60 پست
با اون شربت ها و قرص های آشغالشون و مدیریت بحرانشون چی دارن‌که بگن بخدا که هیچ غمشون نیست بچه های ما ...

دقیقا هر قرصی میخرم تقلبی هست مونتاژ شده ایران که به معدن نمیسازه، هوای آلوده همین مدارس رو تعطیل نمیکنن من که ازشون نمیگذرم

آیا خدا کافی نیست ؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره بابا یه ماهه اومده همونه که سرفه بدن درد و تب و لرز داره من و خانواده ام خیلی وقته گرفتیم

ینی اینم مث کرونا هرکی گرفته خیالش راحت باشه؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
منم همینطور خودم به جهنم ولی بچه هااام 💔

اتفاقا بچه ها این مریضی رو هرجور شده رد میکنن نگران نباشین. همیشه بچه ها از مدرسه مریضی میارن و همه رو‌درگیر میکنن..

من دوستم بچه ش کرونا شدید گرفت کل خانواده بسیج شدن خوبش کنن ازش مراقبت کنن بردن آخر بچه خودش خوب شد مادربزرگه فوت کرد

اگه این مریضی هم زیاد بشه بچه ها فقط پخش میکنن خودشون خداروشکر چیزیشون نمیشه😂 از این جهت نگرانی کسی نداشته باشه.‌‌.. مگه بچه مریضی آسم و این چیزا داشته باشه وگرنه بدنشون رد میکنه مریضی رو

خبرگزاری نی نی سایت

به خدا من چند ساله همه خبرا رو اول اینجا میشنوم 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

این ویروس تایید شده و خطرناک هست در صورت رعایت نکردن پروتکل بهداشتی...یکی از فامیل های ما توی آی سیو هستن و اکسیژن خونشون خیلی پایینه بابت این بیماری...

استرس و ترس هدف من نیست...هدفم آگاهی شما عزیزانه...دوست ندارم درد بکشید و دچار این بیماری بشید خدای نکرده

مراقب خودتون و عزیزانتون باشید و درصورت مراقبت دیگه استرس و ترس نداشته باشید و توکل کنید به خدا🤍

سال ها به دنبال کسی خواهی گشت تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹خوشحال میشم روح پدربزرگم رو به یک فاتحه دعوت کنید🙂✨

این آنفولانزا از شهریور اومده

باز ترامپ اومد یاد ویروس افتادن

نهههه به قرنطینه

‌‏ی ذوق کردیم کنسل شد، ذوق نکردیم کنسل شد ‏به یکی گفتیم کنسل شد؛ به هیچکس نگفتیم‏ کنسل شد، برنامه ریزی کردیم کنسل شد،‏برنامه ریزی نکردیم کنسل شد. واسه ما همیشه کنسل میشد..حالا که تا اینجا اومدی برای آرامش سلامتیم رسیدن به خواسته هام یک صلوات بفرست مهربون♥️هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! ماشالا چقدرم توی نی نی سایت زیادن دنبال عقده گشایی میگردن 

رعایت یعنی چییعنی زیر ماسک خفه بشیم مثل سری پیش؟کلی بیماری ریه گرفتم سر همین ماسک زدناونایی که گرفتن ...

خود ماسک باعث برگشت کربن به ریه ها میشه بدتر مریض میشیم

فقط اونایی که گرفتن باید رعایت کنند

‌‏ی ذوق کردیم کنسل شد، ذوق نکردیم کنسل شد ‏به یکی گفتیم کنسل شد؛ به هیچکس نگفتیم‏ کنسل شد، برنامه ریزی کردیم کنسل شد،‏برنامه ریزی نکردیم کنسل شد. واسه ما همیشه کنسل میشد..حالا که تا اینجا اومدی برای آرامش سلامتیم رسیدن به خواسته هام یک صلوات بفرست مهربون♥️هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! ماشالا چقدرم توی نی نی سایت زیادن دنبال عقده گشایی میگردن 

عزیزم همون کرونا هم خیلیا بودن که چندبار گرفتن

اگه خاطرت باشه هرکی میگرفت تا ۳ماه مصون بود

منظورم به همونه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری