2777
2789
عنوان

چکار کنم با این دختره مزاحم

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 70 پست
پس شک نکن کرم از درخته وگرنه مردی که زندگیشو دوست داره بخاطر زنو زندگیش از خواهر مادرشم میگذره یه دخ ...

حس میکنم چون خود شیفته و خود خواه هست دوس داره مرکز توجه باشه..این نوع کرم رو داره ن از نوعی ک شما گفتی..ای خواهر از من و زندگیش همیشه در حال گذشتن ب خاطر سگ تو خیابان بلانسبت مادر و خواهر و دخترخاله و زن برادر و هر نوع ماده ب من ارجحیت داره..حرف من با اونا یکی باشه حرف اونا رو قبول نمیکنه با من لج می‌کنه ک غلط میگی چ می فهمی آخه..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینک بهش رو میده دوم اینک گفته مست چشماتم که معلومه خیلی حالش خرابه و در کل از توجه اون زن لذت میبره ...

همسرم به من گفت مست چشماتم 

من خودم این برداشت رو کردم که به اون دختره بفهمونه چشمای تو برام مهم نیست 

ین چیز دیگ منظورش بود اصلا یعنی چی مست چشمام 😭 پوف کلافه شدم 

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من مثل خار گلی در پسِ هر باد نگهبان توام 🤱🏻🤭تیکر کنکور شاید شد اینبار🌱

شوهرم میفهمه حتی دعوا ام کردیم باهم سر این موضوع هزار بارم خواسته بهم ثابت کنه چیزی نیست ولی من باز ...

به نظر من که حق داری از هرلحاظ 

من که با خوندن اینا واقعا اعصابم خورد شد 

یعنی چی که پیام میده؟؟؟

تو باید از همون اول جلوشو میگرفتی حتی اگه حسی نباشه و شوهرتم دوسش نداشته باشه.

مگه شما با مردا و پسرای فامیل خودت یا فامیل اون پیام بازی میکنی که شوهرتم میکنه.؟؟؟

اصلا حتی اگه لازم شد به شوهرت بگو خط جدید بخره و شمارشوبه کسی نده که برسه به دست دختره و کامل رفت وامدتو قطع کن‌.

حس میکنم چون خود شیفته و خود خواه هست دوس داره مرکز توجه باشه..این نوع کرم رو داره ن از نوعی ک شما گ ...

یکم کتاب بخون 

راجب قانون جذب تحقیق کن متوجه میشی که جذب خودته و اگر بتونی به اون روح الهی زنانت برسی ن تنهادشوهرت بلکه همه بهت احترام میزارن 

کتابایی راجب قانون جذب

راجب زنانگی و اینجور چیزا 

راجب سابلیمینال ها بخون و یاد بگیر 

اگه توی مدارش باشی و بخای که زندگیت رو تغییر بدی این توی وحودت باشه 

میتونی ساب و جذبو همرو باور کنی و تغییر کنی که بقیه بهت احترام بزارن

یکم کتاب بخون راجب قانون جذب تحقیق کن متوجه میشی که جذب خودته و اگر بتونی به اون روح الهی زنانت برسی ...

کتاب دوس دارم خریدم روانشناسی گاهی وقت کنم میخونم..احترام ک خانواده اش میذارن ولی امان از فرهنگ متفاوت و آدمهایی ک نورسیده و فقط شنیدن در خوردن قضاوت میکنند..همسرم متاسفانه دهن بین و مغرور و با حرف بقیه پر میشه..خودش قبول ندارم میگه تو رو دوست دارن ک ب من میگن..حال آنکه من اصلا جز سلام خداحافظ با خانواده اش حرف نمی‌زنم کاملا عادی و البته کمی دلسوزم براشون..ولی شوهرم ب خاطر پشت اونا بودن پشت منو و بچم خالی می‌کنه همیشه..میگه زن گیرم میاد وی لی خانواده و فامیل نه!!! این آدم جذب کردن داره آخه.

همسرم به من گفت مست چشماتم من خودم این برداشت رو کردم که به اون دختره بفهمونه چشمای تو برام مهم نیست ...

حواست ب زندگیت باشه سعی کن قطع ارتباط سی کلا

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
شوهرم میفهمه حتی دعوا ام کردیم باهم سر این موضوع هزار بارم خواسته بهم ثابت کنه چیزی نیست ولی من باز ...

فهمیدنش به چه دردی میخوره ولی بازم با طرف گرم میگیره 

من خودم یه چندباری احساس کردم یعنی فقط احساس بود که شوهرم با دختر خالش یه شوخیایی میکنه بهش گفتم فرقی نکرد و بدترم شد دیگه ولش کردم گفتم به درک چون واقعا اذیت میشدم جدا هیچی هرزش نداره ادم خودشو ناراحت کنه 

فهمیدنش به چه دردی میخوره ولی بازم با طرف گرم میگیره من خودم یه چندباری احساس کردم یعنی فقط احساس بو ...

من خیلی حساسم رو این چیزا 

آخر باید درستش کنم  شوهرم اجتماعیه کاری ندارم با هرکی میخوای صحبت کن بجز این 

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40