2777
2789
عنوان

مشکل تنفسی بعد عمل

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 40 پست
پیش جراح خودش؟من واقعا نمیتونم ریسک کنم پیش دکتر خودم چون هیچی حالیش نیس

دوستم میگه وکیل خیلی خوب میخواد شکایت کنم

دکتره گفته بیا پولتو پس بدم امضا کن که شکایت نکنی یا خودم ترمیم کنم و قول نمیدم درست شه 

اون پول ارزش نداره اینم گیر کرده چیکار کنه باید بره ترمیم خیلی کیپه افتضاح

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب گفته قول نمیده درست بشه بنظرم نباید بره پیش خودش دیگه فک نکنم شکایتشم بجایی برسه همون هزینه رو پس بگیره بهتره 

یه مدت صبر کنه یه وام بگیره بره پیش یه جراح خوب ترمیم کنه

بخدا من خودم. انقد زشت شدم بعد عمل با این حساب که کج یا غیرقرینه نیست ولی چون بینیم گوشتی فرم زشتی داده بهش وخیلی مصنوعی شده مخصوصا نمای روبه روش زشته هم چون دکترم کارش واسه بینی گوشتی خوب نیست 

بخاطر شاخکم مجبورم تحمل کنم هزینش جور بشه برم ترمیم چون من حتما پیوند غضروف میخواد

۴۰ تومن آخه ترمیم گرونتره دیگه

اهان چه پروئن این دکترا 

خراب میکنن تازع قولم نمیدن درستش کنن 

خب بهش میگفت هزینه ترمیم رو بده یا میرع شکایت میکنه 

نمیدونی دقیقا مشکل تنفسش بخاطر چیه ؟چسبندگی،شاخکا....

چون من بینی خودم خیلی زشته ولی مشکل تخریبی نداره کلا نافرمه 

تنفسمم که خوب نیس 

با این وجود ویزیت. 3 ماهه رفته بودم پرو پرو دراومد گفت من کوتاهی نکردم بینیتم مشکل نداره 

یه اسپری داد گفت درست میشه منم استفاده کردم ولی اوکی نشد

من حس میکنم چسبندگی دارم 

چون شاخک های تحتانی بزرگ شده بافت سمت تیغه بینیم التهاب داره این دوتا میچسبن بهم و حتی حس سوزش هم دارم کلا خیلی اعصاب خورد کنه 

وقتی که میخوابم به هر سمت همون سمت سریع کیپ میشه  

سمت چپ  برش های داخل بینیم بزرگه جوری که انگشتم نمیره تو ولی سمت دیگه اینجوری نیست!