2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن یاسی حس. ششمی؟

پشماممم نزدیک گفتمم برحال 😃😉

نمدونم همینطوری تاپیک رو دیدم به ذهنم رسید😀

میشه برای پدر بزرگم دعا کنید یک سال پیش (1402.3.19)تصادف وحشناکی داشتن (تو تاپیک هام قبلیم گفتم و عکس ماشین هم گذاشتم..)امروز 1403.5.22 پنجمین عملشون هست ولی هنوز خوب نشدن😭1403.6.3 پدر بزرگم رفتن تو کما 💔💔💔اما بعد سه ساعت  برگشتن😭 خدایااا شکرت ممنونم خدایا مرسی ک پدربزرگم برگشت 😭😭💔💔💔 مبشه اگر امضام رو می‌بینید صلوات بفرستید دعا کنین خوب بشن ؟.انشاالله شماهم به حاجت دلتون برسین🖤
عزیزم شما حس شیشد ؟ کی برمیگردخ ؟ بازم پیشنهادشو میگه ؟ از بلاکی کی درام میاره

من نمیتونم بگم حسس ششم هستم ولی حسم یع وقتایی راست میگه یه روز داشتیم میرفتیم خونه مادرم انگار خودم فهمیدم خونه نیست زه جوری مطمعن بودم دیگه رفتیم دیدم حونه نیستن یه بارم منو خواهرم لباس خریدیم روز بعدش انگار فهمیدم خواهرم رنگ دیگه اشو دوست دلشت گفتم رفته عوضش کرد همون رنگ گرفته پیامش دادم کجایی گفت رفتم لباسم عوض کردم البته گاهی همیشه نیست 

مشکلت دیر حل میشه به نظر منخودم زیادی مسکلتو بولد کردی تو ذهنتاین مشکل با فکر کردن زیاد زودتر یا دیر ...

رابطم مثل قبل میشه؟

یه دختر به شدت احساسی و عاشق اگه فکر میکنی میتونی در این زمینه کمکم کنی دریغ نکن:) و هرجا حس کردی نیاز داری با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنی:)💚🕊 عاشق طراحی امیدوارم یه روزی بزرگترین طراح مد بشم و مزون خودمو بزنم و یه لباس ب تک تکتون میدمم🥹💕
من نمیتونم بگم حسس ششم هستم ولی حسم یع وقتایی راست میگه یه روز داشتیم میرفتیم خونه مادرم انگار خودم ...

رابطم با محمد عوضی چی میشه 

میشه دلشو بدست بیارم 

تا کی باهمیم