2777
2789

ما کلا چند نفریم یک مجموعه ای زدیم تو مباحث کار های اقتصادی و راه اندازی اشخاصی که مشکل دارن مخصوصا خانم ها که دستشون کوتاه و محدودیت دارن واقعا سخته ، کمیته امداد شهرمون از طرحمون  خوششون اومده و دعوت کردن افراد تحت پوشش شهر رو راه بندازیم 

منتهی بحث شخصی و سوالی که خیلی ذهنم رو مشغول  کرده اینکه برای خانم هایی که خودشون سرپرست هستن مثلا شوهرشون فوت کرده یا به هرنحوی سرپرستی خانواده و بچه هاشون بعهدشون افتاده بصرفه هست ماهی ۱۵ میلیون ؟ 

البته کار ظرفیت ۳۰ به بالا رو داره ولی تنهایی نمیشه 

ما خودمون از نوجوان تا خانم و آقا و جوان همکار داریم یعنی پتانسیل خوبی داره 

کار بصورت کلی اینطوره که پیج می‌زنید یا فروش حضوری ما جنس تامین میکنیم و روش فروش یاد میدیم طی ۴ الی ۵ ماه درآمد به ۱۰ میرسه ماهی جا بی افتید بیشترم میشه

لطفا سوالم رو جواب بدید کم نیست این مبلغ برای شروع ؟

ن والا

سلام خوبید؟ ببخشید میشه هرکی پیاممو دید 3 تا تاپیک اخرمو گزارش بزنه؟ ب مرگ خودم ب نیابتتون ختم مجرب میذارم اگه گزارش زدی لایکم کن بقران ختم مجرب میذارم برا اونایی ک گزارش زدن الهی حاجت روا و عاقبت بخیر بشید بازم ممنونم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خوبید؟ ببخشید میشه هرکی پیاممو دید 3 تا تاپیک اخرمو گزارش بزنه؟ ب مرگ خودم ب نیابتتون ختم مجرب ...

نی نی یار حذفتون کنه ار اون تاپبک میگی؟

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚

ب نظرم کمه عزیزم برای سرپرست بستگی هم دارهکه طرف چندتا بچه داره یا مثلا خرج مادر طرف هم‌روی دستشه

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚

سلام خوبید؟ ببخشید میشه هرکی پیاممو دید 3 تا تاپیک اخرمو گزارش بزنه؟ ب مرگ خودم ب نیابتتون ختم مجرب ...

سلام شما خوبی

ن عزیزم گزارش بیجا باعث تعلیقی خودم میشه،شرمنده🙃

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲