2777
2789
عنوان

گفت با عکست خیلی فرق داری😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه با عکسشون فرق دارن 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

اهمیت نده چون دو حالت داره 

اول اینکه صرفا بخاطر چاقی لاغری و زیبایی اگه تو رو میخواد پس معلومه فردا که سم بالا و پیر بشی دیگه تو رو نخواهد خواست بیماری و پیری و لاغری برای همه هست مگه خودش چی هست حالا 

دوم اینکه شما چهره واقعی و افکار اون آدم رو شناختی که بخاطر چه معیارهایی تو رو پسند کرده . مگه عروسک میخواد فقط ، چشمت باز شد به حقیقت 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

چی چرا

تو چرا ناراحتی برات مهم نباشه زیاد 

میگفتی ادما تو عکس چهرشون یکم‌فرق داره مخصوصا ک اونما تپل لودم اینجا لاغر الان مشکلیه؟

‏‏هر چقدرم بگم مهم نیست ، غمش تا ابد اینجا وَرِ دلمه .

وقتی خودت رو براساس نظر دیگران ارزش گذاری میکنی همین میشه ولی دیوونه شدن عادی نیست بازم😑

نظر دیگران چیه

همین ینفره😐

خوشحال و شاد و خندانم/قدر دنیارو میدانم/خنده کنم‌من/دست بزنم من/پا بکوبم من/شادانم💃🏻اگه باریتم خوندی دمت گرم😇😆

عکس با فیل تر می‌فرستید همین میشه دیگه

اصلا فیل تر نداشت

فیلتر اتفاقا لاغر تر میکنه نه چاق تر😐

بپرس اول

خوشحال و شاد و خندانم/قدر دنیارو میدانم/خنده کنم‌من/دست بزنم من/پا بکوبم من/شادانم💃🏻اگه باریتم خوندی دمت گرم😇😆

تو چرا ناراحتی برات مهم نباشه زیاد میگفتی ادما تو عکس چهرشون یکم‌فرق داره مخصوصا ک اونما تپل لودم ای ...

گفت عیب نداره 

بعد ازدواج دوتامونم تپل تر میشیم...

مرد ایرانی تپل دوس داره توام ازش ایراد بگیر

مگه آشنا شدیم ایراد بگیریم

خب چیه مگه؟ گفته تغییر کردی تپل بودی..

نگفت تغییر کردی

گفت با عکست فرق داری