2777
2789
می‌خواد معروف شه اینم

معروف! کدوم مردی ابروی خودشو میبره ک معروف شه‌..اونم فیلم لخت زنش

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این پای منه🦶🏻این .... خانم با من زندگی میکنه👙اینم هانیه خواهر خانمم🧍🏻‍♀️اینم منم🧍🏻‍♂️

خدا بگم‌چیکارت نکنه 🤣🤣🤣

اصلا دیگه لازم نیست کسی بره فیلم رو ببینه 😂😂

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲

وای 

من فیلم هاید شده دیدم 

صحنه های بدون لباس و هاید کرده بود 

سایت داخلی 

چرا ملت دیوونه شدن 😐😐

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

اون چی شده

رفته خونه ارواح دیگه بیرون نیومده با‌دوستش 

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                  https://www.karzar.net/136819 لطفا کارزارخروج افغانی هارو امضاکنید.
بی غیرت زیاده

ایشون سالهاس خانتدس و معروفه نیازی ب این فیلما نداره.. تو فیلم کاملا مشخصه واقعیه همه چی

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
من فکر کردم وسط....دعواشون شده😂

دقت کن خانمم فیلم پر از نکته س😂

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه