2777
2789
عنوان

خانما ک دندون کشیدین تروخدابیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 89 بازدید | 18 پست
ازدردش نمیترسم..میگن حالت بدمیشه بعدازآمپول ..ازهمون میترسم..نه عزیزم اونورانیستم

کی گفته؟بعد این همه آدم هر روز تو دندون پزشکی هستن ،باید حالشون بد بشه؟اولین باره میشنوم.خب باید قبول کرد،دندون حساسه،ولی اینطور نیس که شما میگی

کی گفته؟بعد این همه آدم هر روز تو دندون پزشکی هستن ،باید حالشون بد بشه؟اولین باره میشنوم.خب باید قبو ...

خوب بعضیا واقعا حالشون بدشده.الان بچه ی برادرم دویه بار رفته کشیده کلا بیهوش شده...ولی بازنمیترسه میره ...خواهرم گف بیحسی زدن کلا حالم بدشد نفسم بالا نمیومدو..دیگه ایناروشنیدم میترسم چون یه کم تپش قلبم دارم ..من دندونام همه خرابن بایدبرم کلا بکشم ..درست شدنی نیس

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب بعضیا واقعا حالشون بدشده.الان بچه ی برادرم دویه بار رفته کشیده کلا بیهوش شده...ولی بازنمیترسه می ...

من تا حالا ندیدمو نشنیدم.احتمالا اینایی که گفتی به لیدوکائین حساسیت دارند.و باید از بی حسی های دیگه ،دکتر استفاده کنه.دلیل نمیشه که شما هم مثل اونا بشید.هرچقدر هم که نرید،همه دندوناتونو باید بکشید.چون خراب میشن.زود باید درستشون کرد.دندون باارزشه