2777
2789

بچه ها ممکنه یه برگه بدون اینکه چیزی بریزیم روش رنگش آبی بشه؟ برگه سفید🤦🏻‍♀️خیلی مراقب بودم مرتب باشه و خوش خط باشه ولی رنگ دوتا برگم عوض شده یه قسمتش😒

.✿.

ببخشید استارتر میشه تاپیک اخرم رو گزارش بزنید همون که عنوانش نوشتم سلام تو رو خدا نی نی یار رو تگ کن ...

باشه عزیزم ولی ای کاش اینجا نمیزاشتید چون من منتظر جواب بقیم و خواستم اگ نیستن حذف کنم باز بزارم اما دیک نمیتونم دوباره بزنم♥️

.✿.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه عزیزم ولی ای کاش اینجا نمیزاشتید چون من منتظر جواب بقیم و خواستم اگ نیستن حذف کنم باز بزارم اما ...

شرمنده من نمی‌دونستم اشتباه کردم ببخشید 

آخه زندگیم داره بع هم میپاشه تو پر خدا گزارش بزن 😭

برو بخون 

شرمنده من نمی‌دونستم اشتباه کردم ببخشید آخه زندگیم داره بع هم میپاشه تو پر خدا گزارش بزن 😭برو بخون

انشالله مشکلت حل میشه 

این مواقع برو به نینی ۲ یا ۳ بگید در خطرید و باید بعضی تایپیکاتونو حذف کنن براتون انجام میدن برا بقیه هم انجام دادن

.✿.

هر چه پیام نوشتم کسی نخواند

باید بری به خود نینی یارا niniyar_2 یا niniyar_3پیام بدی

و اینکه چک کردم شما تایپیکی نداشتید جز همینکه گفته بودید گزارش بزنید سه تا گزارش بزنید بوده

پاک شده که

.✿.