2777
2789
عنوان

ینی میخواستم همون جا مادره رو تیکه تیکه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1861 بازدید | 78 پست
😂😐آره یکم بد گفتمولی منظورم یچیز دیگست

باز خوبه قبول داری بد گفتی!

هیچ کس لتیق تجاوز نیست...

ببین فرضا یک پسری به دختری تجاوز کنه...

خواهرِ اون پسر هم لایق تجاوز نیست...

خواهره چه گناهی کرده؟!

هر کس خودش باید تقاص پس بده...

حالا یک افغانی بی پدر و مادر، به یکی تجاوز کرده، یک افغانیِ دیگه چه استحقاقی داره که مورد تجاوز واقع بشه؟!!!!

چه استدلالیه آخه ؟!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
باز خوبه قبول داری بد گفتی!هیچ کس لتیق تجاوز نیست...ببین فرضا یک پسری به دختری تجاوز کنه...خواهرِ او ...

آره اینکه صدرصدددد

واقعا با این خیلی موافقم

ولی ببین مثلا من منظورم این شما فک کن یکی میاد خونه شما بچتو میزنه زورش خیلی بیشتز از اینه ک بجه شما اونو بزنه نه؟

کاربری دست ۳ تا دوسته:)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما جای این دعای سیاه دعا کن همه دختر پسرهامون عاقبت بخیر شن

انشالله 

آخه خودم گیر همچین آدمای عوضی افتادم ک برای اینکه فقط بگن پسرمون زن گرفته منو بدبخت کردن 

من دیدم رسم دارن ازدواج فامیلی کنن فقط من غریب بودم بعدا فهمیدم دلیلش چیه 

چرا تاپبک رفته به سمت نژاد پرستی؟ 

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶