2777
2789
عنوان

ینی میخواستم همون جا مادره رو تیکه تیکه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1861 بازدید | 78 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا بعضی پستا ریپلای دارن ولی خودشون نیستن 🤔

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
مگ من گفتم بخاطر نژادشه؟گفتم اینهمه افغانیا به ناموس ما تجاوز کردن بزار بیارم اونا حس کنن این حس حقا ...

اینکه مهاجر ها مزخرفن رو من خودمم قبول دارم 

ولی گناه اون دختره چی بوده 

زندگی فقط ۱۰۰ سال اولش سخته 
بنظرم متجاوز باید به سزای عملش برسه

کاری به این پسر ندارم باید جواب پس بده اینکه گفت دختری مثل خودش گیرش بیاد میگم دعا کنه همه دختر پسرهامون خوب و عاقبت بخیر بمونن و مثل این پسر تکرار نشه چه دخترش چه پسرش 

کسی سنکوپ کنه سینه قبرستونه چطورمادرش براش زن میگیره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

تو مغز بسه گوه افغانیا رو نخور خب چون یدفعه روزی به خودت یا ناموست ریدن اونموقع میفهمیآره باید تجاوز ...

چه بی رحم و بی‌انصاف و خدانشناسی!

ترسیدم ازت

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

اره دیگه ، تربیت نکرده و بی مسولیتی ننه بابای پسره رو عروس بیچاره باید انحام بده، تا تکونم بخوره ننه و ابجی شوهره بزنن تو سرش تو بلد نیستی زندگیتو جمع کنی!! خدا ازشون نگذره فقط