2777
2789
عنوان

نه صبونه خوردن بچه هام نه ناهار

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 45 پست
خدا خیر بده مادرشوهر من گاهی میفرسته.باردارم، اذیتم، خدا خیرش بده

اخ تو با داری یکیو اینجوری داشته باشی عااالیه خد ا خیرش بده 

میشه برام یه صلوات بفرستین ممنون ❤️🌹

بچه های منم چیزی نخوردن باباشونو فرستادم غذای مورد علاقشونو بگیره که بخورن منم آش و لاش افتادم و نمیتونم تکون بخورم

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه های منم چیزی نخوردن باباشونو فرستادم غذای مورد علاقشونو بگیره که بخورن منم آش و لاش افتادم و نمی ...

خوب کردی من عذاب وجدان دارم الان 

یه چی میگم مادرا ناراحت نشید از حرف من چطور دلتون میاد تا ساعت دونیم بچه هاتون گشنه نگه می‌دارید از بی حوصلگی پاشید حتی یه املت یه نیمرو یه کته با تن ماهی یه سیب زمینی آب پز یا سرخ کرده هم اینقدر حال ندارید نمی‌تونید درست کنید  حداقل بهشون بدید گناه دارن  

یه چی میگم مادرا ناراحت نشید از حرف من چطور دلتون میاد تا ساعت دونیم بچه هاتون گشنه نگه می‌دارید از ...

حق میگین 

ولی بخدا بچه های من خیلی بد غذان و همچنین شوهرم 

من امروز حالم خوب نیست والا غذام امادس همیشه بجز پریود میشم سختم میاد دیر پا میشم دیروز قیمه داشتیم نفری دو قاشق خوردن پسرم که ۱۴ سالشه الان باید دو بشقاب بخوره 

منم خسته میشم میبینم استقبال از غذا نمیشه