2777
2789
یه روز دوتا جوک باهم ازدواج میکنن بچه دار میشن بچشون دنیا میاد اسمشو میزارن جوکر هرکی نخنده خدا کنه ...

وای خدا  ۶ روزه نخندیدم با امروز شد یه هفته

به پشمانتان بیاموزید که هر تاپیکی ارزش ریختن نداره😉

لنتی تو خودت امضات جوکه🤣🤣

🤣🤣🤣🤣 قربانی شدی 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر کردم واقعیه یدفعه ای یاد خودم افتادم چشام سیاهی رفت😔😂🙏

😂😂ن فدات من جرات تقلب بردن سر جلسه ندارم فقط میرسونم

ماییم و موج سودآ شب تا به روز تنها خواهی بیا ببخشا خواهی برو جفا کن:) درد و دریغا که در این بازی خونین                                          بازیچه ایام دل آدمیان است ب کسی تکیه نمیکرد از زیر آوار‌ماندن دوباره هراس داشت موقعی ک دیر شد،مفتش هم‌گرونه

تو دیجی کالا یه پاک کن هزاری سفارش دادم

چن ساعت بعد پیكشون زنگ زد گفت داداش

راه نداره روشو خط بکشی؟😂😂

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

🤣🤣🤣🤣 قربانی شدی

قشنگ دقییئیق شمردم😂😂😂

ماییم و موج سودآ شب تا به روز تنها خواهی بیا ببخشا خواهی برو جفا کن:) درد و دریغا که در این بازی خونین                                          بازیچه ایام دل آدمیان است ب کسی تکیه نمیکرد از زیر آوار‌ماندن دوباره هراس داشت موقعی ک دیر شد،مفتش هم‌گرونه
تو دیجی کالا یه پاک کن هزاری سفارش دادمچن ساعت بعد پیكشون زنگ زد گفت داداشراه نداره روشو خط بکشی؟😂� ...

🤣🤣🤣🤣خوب بود

‏داغونم دقیقا مثل اون سربازی که اعزام

شده بیرجند و میفهمه اشتباهی اتوبوس بجنورد رو سوار شده.

بلیت میگیره میره بیرجند، بعد اونجا

متوجه میشه از اول اشتباه کرده اعزامی بروجرد بوده.😂😂

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

برگه تقلبم بین برگه ی پاسخ نامم و برگه ی سوالات بود و تحویلش دادم به مراقب :))))))

فتبارک الله احسن الخالقین 😁😂

❌ لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد 

اعتمادم به مردم در این حده که فکر میکنم

همه چی نقشه‌ است😂

فتبارک الله احسن الخالقین 😁😂

😂😂😂فان بودااا