nrgsgl مدیر استارتر عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 2360 عنوان بچه های کلا س دهممم 39 بازدید | 5 پست کسی هست کمک کنه جواب این سوالات چیه؟ امام مهدی من زمین رااز عدالت لبریز می کنم چنانکه از ستم پر شده است 🌸اللهم عجل لولیک🌸واین کاربری دست سه نفر هست😂🫠 1403/10/18 | 14:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nrgsgl مدیر استارتر عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 2360 رشتت چیه مگه؟ حل شد ممنونم گلمانسانیوشما امام مهدی من زمین رااز عدالت لبریز می کنم چنانکه از ستم پر شده است 🌸اللهم عجل لولیک🌸واین کاربری دست سه نفر هست😂🫠
nrgsgl مدیر استارتر عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 2360 خب عالیه،منم انسانیم چندمی سوالی داشتم ببین دوستم میخواد چیزای برام سفارش بده از اسنپ من اهواز اون قوم ولی نمیشه چکار کنیم میتونی کمکمون کنی خیلی مهمه امام مهدی من زمین رااز عدالت لبریز می کنم چنانکه از ستم پر شده است 🌸اللهم عجل لولیک🌸واین کاربری دست سه نفر هست😂🫠
fascist عضویت: 1400/10/19 تعداد پست: 179 چندمی سوالی داشتم ببین دوستم میخواد چیزای برام سفارش بده از اسنپ من اهواز اون قوم ولی نمیشه چکار کنی ... دوازدهماز اسنپ؟فکر نکنم بشه ولی اگه مثلا خرید کالا مثل از دیجی کالا باشه میشه به شهر های دیگه سفارش بده بعد بستگی داره که اون چیه