2777
2789
عنوان

شاید باورتون نشه ولی منم الان سوار اسنپم و کراش زدم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 10924 بازدید | 331 پست
الان ترشیدگی خوبه ب جنس خودت نسبت میدی😑

اگه قراره یه روز شوهر خیانت کار نصیبم بشه حاضرم روزی صد مرتبه بهم بگن ترشیده

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ربطی نداره مجردیم عقل که داریم!!

عقل دارین ولی تو موقعیتش نیستین بفهمین خیانت چ دردی داره حتی وقتی با یکی دوستی بهت خیانت میکنه زمین تا اسمون با کسی ک زنشی دردش فرق میکنه مخصوصا بچه داشته باشی خودم خیانت دیدم میدونم اون لحظه ک زن میفهمه چجوری میشکنه چجوری له میشه.. 

خیلی چیزا تا تجربه نکنی نمیتونی حتی تصورش کنی عزیزم واقعا حس بدیه امیدوارم تجربش نکنی من شکستم کامل قشنگ انگار 20 سال پیرشدم

تیکر یکسالگی دخمل مامان 💋😍به‌نیت سلامتی خودم و نی نی م ؛ سر به راه شدن داداشم😔 خونه دارشدن و ماشین دارشدنم (اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم) 

@ihmk2    

خندید گفت الهی

ینی چییییی

پشمک‌پورم🎀نی‌نی‌یار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم. ای بابا دیدی چی ‌شد؟ 6دی تعليق شدم که

کار اینترنتی تولید سنگ مصنوعی ساختمان در منزل

توی همه ی شهر ها سایت دیوار آگهی زدن

تولید سنگ مصنوعی ساختمانی در منزل

تولید سینی هفت سین در منزل

کار درمنزل تولید سنگ گرانیتی در منزل

بعد که پیام میدی آیدی ایتا یا روبیکا بهت میدن

دوتا کلیپ و چهارتا عکس قالب سیلیکونی بهت نشون میدن

با درآمد ماهیانه ۱۰ تا ۳۰ میلیون در منزل

بعد میگن باید قالب رو تهیه کنی و قتی که پول قالب رو میگیرن یه قالب دوهزاری رو بهت میفروشند ب قیمت ۵ میلیون تومن ودیگه خط شون رو خاموش میکنند

هزار تا شاکی از شهر های مختلف دارن

اگه شما هم شاکی هستید پیام بدید تا راهکار بدم

حالا هر کی شوهرش اسنپ کار میکنه فک میکنه داره شوهر خودشو میگه😂

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

اگه قراره یه روز شوهر خیانت کار نصیبم بشه حاضرم روزی صد مرتبه بهم بگن ترشیده

دوست عزیز من با نظرت که میگی شوهراتونو نمیشه قایم کنید کاملا موافقم از نظرم پارتنرِ که باید متعهد بمونه

اما به نظرم قضاوت نکن ما تو شرایط اون خانم نیستیم و ممکنه در اینده کلیی اتفاقای دیگه پیش بیاد شاید اون خانم نمیتونه طلاق بگیره

از اولشم که همه نمیدونستن شوهرشون خیانتکار درمیاد

- پُشتِ اَبࢪهآ نُوࢪ هَنوّز نَفَس میّڪِشِہ!
@ihmk2 خندید گفت الهیینی چییییی

یعنی خوشش اومده 

بگو احیانا چندسالتونه بهتون مثلا یه سنی میخوره

بعد بگو فضولی نباشه ها فقط یکم خوش پوش هستین نظرمو جلب کرد

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕