2777
2789
عنوان

داستان عاشقی من تا ازدواج با کسی که دوسش ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 51 پست

وقتی هم به روش اوردم منو مقصر کرد ک اره تو برام کمی تو بچه ای من تو رو نمیخوام و اینا

کات کرد 

بعدم یه مشت چرت و پرت تحویلم داد که تگ خیلی دختر ناز و پاکی هستی خودتو حیف نکن با پسر نرو تو رابطه و این حرفا

حتی یادنه بهم گفت یکم غرور داشته باش نمیدونست من جلو اون غرور برام معنی نداره

راهی هم جز کات نداشتم دیگه منو نمیخواست اون فقط دنبال ارضای نیاز هاش بود که من نمیتونستم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب بعدش

لایکم کن 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

وقتی هم به روش اوردم منو مقصر کرد ک اره تو برام کمی تو بچه ای من تو رو نمیخوام و ایناکات کرد بعدم یه ...

بعد که کات کرد من داغون شدم عصبی شدم هرشب گریه افسردگی دیگه به جایی رسیدم ک مامانم نگرانم شده بود کل ماجرا رو بهش گفتم اونم دلداریم میداد میبردم پیش مشاور اما من به شدت عاشقش بودم 

حاضر بودم بمیرم فقط یه بار دیگه ببینمش

سه سال گذشت من هنوز عاشقش بودم و هنوز براش گریه میکردم میدونستم هردفعه یکیو امتحان میکنه و میره با یکی همين منو بیشتر داغون میکرد

هرشب عکساشو میدیدم و زار زار گریه میکردم

یه شب بهم پیام داد یه ریلز برام فرستاد نوشته بود من هنوز عاشقتم و اینا وای خدا انگار دنیا رو بهم داده بودن

گفت یه قرار بزار همو ببینیم رفتم دیدمش اما بازم غیبش زد بازم بعذ اون قرار هیییچ خبری. ازش نشد

بعد که کات کرد من داغون شدم عصبی شدم هرشب گریه افسردگی دیگه به جایی رسیدم ک مامانم نگرانم شده بود کل ...

این دفعه دیگه بدتر داغون شدم همش تو اینه ب خودم نگاه میکردم میگفتم من زشتم من اندامم بده من فلانم که ولم کرد بازم منو نخواست و خلاصه این دفعه ضربه بدتری بهم زد(درحالی ک من واقعا چهره خوبی دارم و اندامم هم خوبه) 

همش میگفتم چراا دوباره امیدوارم کرد من ک داشتم فراموشش میکردم چراا باز اومد حالمو بد کرد

این دفعه دیگه بدتر داغون شدم همش تو اینه ب خودم نگاه میکردم میگفتم من زشتم من اندامم بده من فلانم که ...

گذشت و یه خواستگار اومد برام

موقعیت خیلی خوبی داشت پسره دانشجوی دندون بود خونوادم قبولش کردن همش با من حرف میزدن که دیگه بهتر از این میخوای!؟ اما من میگفتم نه یا به اون میرسم یا کلا ازدواج نمیکنم 

گذشت و یه خواستگار اومد برامموقعیت خیلی خوبی داشت پسره دانشجوی دندون بود خونوادم قبولش کردن همش با م ...

یه روز دخترعموم زنگم زد گفت میدونی چی شده؟ علی(همون پسره که عاشقش بودم) حالش اصلااا خوب نیس تهران بستریه قراره عمل شه

گفتم تو از کجا مبدونی گفت استوری دوستاش رو دیدم

این دفعه دیگه بدتر داغون شدم همش تو اینه ب خودم نگاه میکردم میگفتم من زشتم من اندامم بده من فلانم که ...

رمان زندگیتو من زندگی کردم و واقعا درکت میکنم حس عاشقیه بدترین درد دنیاس چون هر بار ک طرف مقابلت پست میزنه تو درگیر ترش میشی درحالیکه خیلیا تو آرزوی به بار نگاه کردنتن من این حسو تجربه کردم و با تمام وجودم خایتمش اونقدر میخواستمش ک الان زنشم و همچنان پشیمون نیستم از حسم چون من اونو با جون و دل دوس داشتم خیلی قلمت خوبه خوش بحالت 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره  خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏

یه روز دخترعموم زنگم زد گفت میدونی چی شده؟ علی(همون پسره که عاشقش بودم) حالش اصلااا خوب نیس تهران بس ...

دیگه طاقت نیاوردم دذشتن دیوونه میشدم زنگش زدم جواب داد صداش خیلیییی ضعیف بود

گفت بیمارستانم فردا عمل میشم لخته خون تو سرمه و این حرفا

خیلی هم مهربون بود لحنش

گفت ببخشید میدونم اذیتت کردم گفتم تو فقط خوب شو هیچی مهم نیس

اون شب تا صبح نخوابیدم گریه میکردم و دعاا که خدا حالش خوب بشه اصلا من از خودش هم گذشتم نمبخوامش ففط حالش خوب بشه