2777
2789
عنوان

شوهرم نمیزاره نامزدی خواهرمو‌خونمون بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 25 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا کاری به قهر و بیاحترامی هم ندارم ولی من بدم میاد مراسم نامزدی بله برون یا چیزای دیگشونو‌خونه دیگران میگیرن یعنی چی؟ 

خودشونو پدرو مادرشونو بی عزت میکنن.

حالا هرکسی خونش ی مدله دیگه.

الان نامزدی اونجا کرفتن بقیه مراسم چی؟ عقد ،پاگشا چه میدونم یلدایی چیزی .

دوست من خواستگاری خونه عمش بود چون خونه خودشون کوچیک و قدیمی بود الان بعد از ۲۰ سال هنوز سرکوفت میشنوه.ول کنید بابا همون خونه پدرتون بگیرن

نمیدونم بحثشون سر چی بوده و حق با کی بوده؟ 

اما کاش خواهرت کادوی خونه ت رو به خاطر شما میاورد.

خونه شما و همسرت مشترکه و هر دو باید راضی باشید. 

خودت مشکل نداری مراسم تو خونه تون باشه؟ 

خونه تون کثیف نمیشه؟ 

و به یک چیز دیگه هم فکر کن.

اگر نامزدی خواهرت رو تو خونه تون بگیرید ، اونوقت یموقع خانواده همسرت هم میخوان مراسم هاشون رو تو خونه شما بگیرن. 

نمیدونم بحثشون سر چی بوده و حق با کی بوده؟ اما کاش خواهرت کادوی خونه ت رو به خاطر شما میاورد.خونه شم ...

نه خونه همسرم کم جمعیتن و بی توقع ان ادمای خوبی ان مراسم خواهرمم در حد ده نفریم بزن بکوب نداریم اصلا فقط یه حلقه دست خواهرم میکنن و شیرینی و چای و‌میوه س شوهرم میگه وقتایی که ما به اونا احتیاج داشتیم هیچ زیر بال و پرمونو نگرفت الان اکه من نزارم خواهرم بیاد دیگه نه عروسیش دعوت میشم نه هیچیش دیگه 

نه خونه همسرم کم جمعیتن و بی توقع ان ادمای خوبی ان مراسم خواهرمم در حد ده نفریم بزن بکوب نداریم اصلا ...

به خواهرت بگو هنوز به همسرم نگفتم ولی میترسم مطرح کنم یهو دلش راضی نباشه، بگو برا مطرح نکنم بهتره اگه قبول نکنه هم من هم تو دلخور میشیم

نه خونه همسرم کم جمعیتن و بی توقع ان ادمای خوبی ان مراسم خواهرمم در حد ده نفریم بزن بکوب نداریم اصلا ...

یعنی اگر شما قبول نکنید مراسم نامزدی تو خونه تون برگزار بشه ، عروسی دعوتتون نمیکنن ؟!! 

اینطوری که حرف زوره و یجور گروکشی حساب میشه.

شما و همسرت مجبور نیستید درخواست خواهرت رو قبول کنید ، اگر هم قبول کنید لطف کردید. 

حق داره شوهرت

زیاد اصرار نکن

خواهرتو یه جور که ناراحت نشه بپیچون

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏