2777
2789
عنوان

نامزد دوستم اومده منت کشی مثل سسسسسگ

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 22 پست
چون دوستت برای خودش ارزش قائله و کسی که برای خودش احترام قائله دیگران هم بهش احترام میذارن

درود عزیزم 

منم همیشه نالان بودم چرا شوهر درستی نداشتم 

الان میفهمم  من یک ادم بی ارزش  جلوش  بود چون با من مثل حیون برخورد میکرد و من هیچ اعتراضی نکردم 

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
غصه نخور دختر خوب ...این نه حسادت داره نه هیچی...مردی که جلوی بقیه به خانومش توهین کنه به هیچی نمی ا ...

نه بخدا حسادت نمیکنم.

فقط چون جفتمون توی یک بازه زمانی رابطمون بهم خورد دارم تعریف میکنم.

نامزدم یه هفته پیش باهاش به هم زدم چون توی گوشیش با یه دختره چت کرده بود و تا من میخواستم محتوای چت رو ببینم همه رو پاک کرد و بعدشم گفتم شماره دختره رو بده که آرش بپرسم ببینم بین شما چی بوده اولش طفره رفت بعد گفت شمارشو پاک کردم. منم بهش گفتم از زندگیم برو واسه همیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول اینکه ادمها متفاوتن

دوم اینکه حالا از کجا میدونی این آقا فردا با دوستت چه رفتاری خواهد داشت؟ شاید مثلا یهو خانواده خود دختر این حرفو بهش زد. بازم فکر میکنی که طرف چه خوب بوده اومده منت کشی؟؟؟؟؟

کسی که باید بره؛ بهتر که زودتر و بدون دردسر بره.

نه بخدا حسادت نمیکنم.فقط چون جفتمون توی یک بازه زمانی رابطمون بهم خورد دارم تعریف میکنم.نامزدم یه هف ...

خوب‌کاری کردی...تحمل ناراحتی الان خیلی بهتر از تحمل دردِ طلاقه....غصه نخور نامزد دوستت هم به نظر نمیاد خیلی مرد جالب و قابل اتکایی باشه ...ایشالا یه پسر خوب یه مردی که ارزش داشته باشه به زودی بیاد تو زندگیت

گفتنش راحته ولی ۵ سال عمرم گذاشتم و آخرش خیانت عایدم شد

خب وقتی که طرف بهت گفت برو با هرکسی دوست داری؛ و ازدواجی هم نبودین، باید متوجه میشی چه منظوری پشت این حرفش هست. تو باید خودت اونو میذاشتی کنار ؛ قبل از این اتفاق...