2777
2789
عنوان

این برای تویی هست که خسته و نا امیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 20345 بازدید | 1794 پست

امام سجّادعلیه اسلامدر سجده خود در این مکان (و با دست اشاره به حِجر و طرف ناودان کرد) می گفت:

«بنده ناچیزت در آستان توست، نیازمندت به آستان توست، از تو می خواهم آنچه را که جز تو بر آن توانا نیست».

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

امام مهدی علیه اسلام در پاسخ سؤال از زاد و ولد در بهشت ـ: در بهشت، زنان، نه باردار می شوند، نه می زایند، نه حیض می بینند، نه نِفاس می شوند و نه زحمت بچّه داری را تحمّل می کنند؛ بلکه در آن جا ـ همان گونه که خداوند سبحان فرموده ـ، آنچه دل ها هوس می کنند و چشم ها [از دیدنش] لذّت می برند، هست. پس هر گاه مؤمن، هوس فرزندی کند، خداوند، آن را، بدون آن که بارداری یا زایمانی در کار باشد، به همان شکلی که می خواهد، می آفریند، چنان که آدم را، نمونه آفرید.

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بَقِيَّتُ خَيْرٌ لَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ ...

آنچه خداوند (برای شما)باقی گذارده ،برایتان بهتر است اگر ایمان داشته باشید ...🌹🌈(86هود) 

مولایم ای ذخیره ی پاک و پُر خیر و برکت پروردگار ،

که در روایت وارده شده هنگام ظهور،خودتان را اینگونه معرفی میکنید .⭐

سلام و درود خداوند ،فرشتگان و مومنانش بر شما

لحظه خروج و قیام مبارکتان .✋

سلام عزیزان و دوستداران بقیــ❣️ـة الله

خوش آمدین به تاپیک خودتون 🥰👋

امیدوارم همگی ما موثر در فرج و از یاران خاصه ایشان بشویم ...🤲

اگر دوست داشتین صفحه اول تاپیک رو بخونین ❤️

@دخترمهرماهیم      @mobina_9908      @عطر_رویا      @gole_nargess_ziba      @سرای،ایرانی

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

چگونگی بهره مند شدن از من در روزگار غیبتم همچون بهره مند شدن از خورشید است، آنگاه که در پس ابر از دیدگان پنهان می شود.

بر هیچ کس روا نیست که بدون اجازه دیگری در مال او تصرف کند.

محمّد بن عبد اللّه بن جعفر حِمیری ـ: به فقیه (یعنیامام مهدی علیه اسلام( نامه نوشتم و از ایشان پرسیدم: آیا جایز است که انسان، با گِل قبر حسین علیه اسلام تسبیح بگوید؟ و آیا چنین تسبیحی، برتری ای [ بر دیگر تسبیح ها ] دارد؟

امام علیه اسلام در پاسخ ـ که من آن را خواندم و نسخه برداری کردم ـ نوشت: «با آن، تسبیح بگوید که هیچ تسبیحی از آن، برتر نیست و از برتری های آن، این است که [وقتی] دارنده اش از تسبیحگویی غافل می شود و تسبیح را می چرخاند [ باز هم در نامه اعمال، ] برایش تسبیح گفتن، نوشته می شود».

امام مهدی(عج): أنَا الَّذی أخرُجُ فی آخِرِ الزَّمانِ بِهذَا السَّیفِ ـ وأَشارَ إلَیهِ ـ فَأَملَأُ الأَرضَ قِسطاً وعَدلاً کما مُلِئَت جَوراً وظُلماً .

من کسی هستم که در آخِرْزمان با این شمشیر، ظهور می کنم (به آن شمشیر، اشاره کرد) و زمین را پُر از عدل و داد می نمایم، چنانچه پُر از جور و ظلم شده است».

بَقِيَّتُ خَيْرٌ لَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ ...

آنچه خداوند (برای شما)باقی گذارده ،برایتان بهتر است اگر ایمان داشته باشید ...🌹🌈(86هود) 

مولایم ای ذخیره ی پاک و پُر خیر و برکت پروردگار ،

که در روایت وارده شده هنگام ظهور،خودتان را اینگونه معرفی میکنید .⭐

سلام و درود خداوند ،فرشتگان و مومنانش بر شما

لحظه خروج و قیام مبارکتان .✋

سلام عزیزان و دوستداران بقیــ❣️ـة الله

خوش آمدین به تاپیک خودتون 🥰👋

امیدوارم همگی ما موثر در فرج و از یاران خاصه ایشان بشویم ...🤲

اگر دوست داشتین صفحه اول تاپیک رو بخونین ❤️

@hasty89      @پروانه1390‍   @نوپای @ملت      @lisaaaaaa    

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

امام مهدی(عج): زِیارَةُ الحُسَینِ علیه اسلام فی لَیلَةِ الجُمُعَةِ أمانٌ مِنَ النّارِ یومَ القِیامَةِ .

زیارت حسین علیه اسلام در شب جمعه، ایمنی بخش از آتش، در روز قیامت است

امام مهدی(عج) : أکثِروا الدُّعاءَ بِتَعجیلِ الفَرَجِ فَإنَّ ذلِک فَرَجُکم .

برای تعجیل در فرج بسیار دعا کنید، که فرج من فرج شما نیز هست.

💚لبیک یا صاحب الزمان (عج)💚

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚

💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 

💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 

امام مهدی(عج) : بی یدفَعُ البَلاءُ مِن أهلی و شیعَتی .

به وسیله من بلا از خانواده و شیعیانم دفع می شود.

اللهم عجل لولیک الفرج💚💚💚

امام‌حسین(ع): مهدی ما در عصر خودش مظلوم است،تا میتوانید درباره ایشان سخن بگویید و قلم فرسایی کنید،بیش از آنچه نوشته و گفته شده باید درباره اش نوشت و گفت.‌  منبع: صحیفه مهدیه،ص۵۲

امام مهدی(عج) : إنَّ اللّهَ مَعَنا، فَلا فاقَةَ بِنا إلی غَیرِهِ .

خدا با ما است و نیازمند دیگری نیستیم.

یا صاحب الزمان ادرکنی💚💚💚

امام‌حسین(ع): مهدی ما در عصر خودش مظلوم است،تا میتوانید درباره ایشان سخن بگویید و قلم فرسایی کنید،بیش از آنچه نوشته و گفته شده باید درباره اش نوشت و گفت.‌  منبع: صحیفه مهدیه،ص۵۲