2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای روستا هم خوبه دیگه دوره قدیم نیست که

روستا باید فضایی برای مرغ و خروس داشته باشه ، درختای میوه داشته باشه . یه باغچه کوچیک برای سبزیجات داشته باشه ، خودم خونه پدریم داخل روستاس . مساحت خونه و حیاط پونصدمتر هست . ولی باز از نظرمون کوچیکه . 

روستا باید فضایی برای مرغ و خروس داشته باشه ، درختای میوه داشته باشه . یه باغچه کوچیک برای سبزیجات د ...

عزیزم خونه پدر بابای منم 600 متره ولی این خونه بعدا بین وراث تقسیم میشه و کوچیک میشه تا الان هم اکثرا تقسیم کردن و چون قدیما تعداد بچه زیاد بوده به بچه ها 100-150 متر میرسه که شما 100 متر خونه بسازی 50 متر میشه حیاط

و باغچه و غیره انتخابیه

عزیزم خونه پدر بابای منم 600 متره ولی این خونه بعدا بین وراث تقسیم میشه و کوچیک میشه تا الان هم اکثر ...

البته روستا داریم تا روستا . روستاهای ما هنوز رسمه حیاط به اندازه ای باشه که برای بچه هاشون عروسی بگیرن . 

این سبک روستاهایی که شما میگی نزدیک به خیابون اصلی هستن .

کما اینکه موضوع این تاپیک حیاط استارتره که گویا داخل محدوده ی شهریه ، و تو محدوده شهری ۶۰ متر حیاط حتی بزرگ محسوب میشه . چون چندتا ماشین میتونن پارک کنن .