که ۱۵ سالش باشه (خودم 😂) تا چه حد باید آزادی داشته باشه؟ در مورد بیرون رفتن و لباس و اینا،چقدر پول تو جیبی بگیره و غیره
+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگکوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
یه ساعت خاصی برای بیرون رفتن باشه و اومدن خونهشناخت دوستان توسط خانوادهمکانی که میری برای بیرون رفتن ...
اصلا بیرون نمیره ، نمیذارن
طبیعیه؟ تا حالا خودم تنها بیرون نرفتم
+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگکوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .
نمیدونم والا من اونقدر ازاد نبودم همیشه ۸ شب خونه بودم بیشتر از ۳ ساعت نمیگذاشتن باشم یاشب بمونم جایی الان شهر اباد کردم ۱۹ سالمه 🤣میرم بیرون اصن دیگ زنگم نمیزنن ک برگردم اصن نمیگن زندم یا مردم البته ب این ازادی ۱۷ سالم شد رسیدم
نمیدونم والا من اونقدر ازاد نبودم همیشه ۸ شب خونه بودم بیشتر از ۳ ساعت نمیگذاشتن باشم یاشب بمونم جای ...
واسه من یه ساعتم نمیذارن خب😂تا حالا نه تنها بیرون رفتم نه با دوستام
همه جا خودشون بردن آوردن تا حالا کافه بیرون اینا نرفتم
والا هم سنای من همه گو.هارو خوردن 😂از رل گرفته تا رنگ مو و کاشت ناخن من لاکم میزنم گیر میدن (مذهبی نیستن)
از ۱۱ سالگی دارم میگم میخوام برم بیرون با دوستام و اینا نمیذارن.
چرا داداشم ۱۶ سالشه اون فقط میتونه تا سر خیابون بره واسه باشگاه